Spear chukki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Ja moge byc 3/4 argumentu :roll:
Zeby nie wylecieli ale zeby mieli swiadomosc ,ze juz maly krok ich dzieli .......... :twisted: :twisted:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:Do trzech razy sztuka. Kto chce być trzecim argumentem i jednocześnie zamknąć trójcę, na której owo banowanie zostanie przetestowane? :-k
ja, ja ja.... wybierz mnie... mnie xd :wink:

a co do chukk to luk moglby byc na nich troche wiekszy.. bo wyglada na to, ze uzyl;es jakiegos helfikiego zwykly drucik wygiety bylby chyba bardziej orkowy ;]

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Tomash pisze:Dołączam się do głosu Hasha i Troyana.
Roman i Muzyk, jesteście odpowiednio pierwszym i drugim argumentem za zainstalowaniem moda do banowania - nie pierwszy raz przeginacie pałę, więc lepiej pohamujcie. [-X

Do trzech razy sztuka. Kto chce być trzecim argumentem i jednocześnie zamknąć trójcę, na której owo banowanie zostanie przetestowane? :-k
Nie dołączasz się do niczyjego głosu. Chcesz mnie zbanować za to, że nazwałem czyjąś "pracę" kupą, że jako jedyny dałem radę jak poprawić tą pracę, która według mnie jest beznadziejna (a może nie wolno mi źle wyrażać się o czyichś pracach)? Z całym szacunkiem, ogarnij się człowieku!

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

kurka_z_podworka pisze:cieciwy zrobil bym na koniec z wloczki/sznurka pod kolor bo z doswiadczenia wiem ze strasznie sie to maluje
Chyba nie jako jedyny, i chyba to zeby zrobic ja od nowa z balsy i plastic cardu (co to wogole jest) nie jest poradą jak to poprawic
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Nie dołączasz się do niczyjego głosu.
Nie przeginaj pały.
Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Chcesz mnie zbanować za to, że nazwałem czyjąś "pracę" kupą, że jako jedyny dałem radę jak poprawić tą pracę, która według mnie jest beznadziejna (a może nie wolno mi źle wyrażać się o czyichś pracach)?
Dokładnie tak, dokładnie za to. A konkretnie za dobór słow - słowa "kupa" oraz "beznadzieja" mają wiele zastosowań, ale na pewno nie jako fundamenty konstruktywnej krytyki. Nie, nie wolno Ci (i wszystkim innym na forum) się wyrażać źle - w sensie właśnie nazywania kupą czy beznadzieją - wolno Ci (i wszystkim innym na forum) się wyrażać krytycznie, ale nie bez szacunku dla cudzej pracy.

Poza tym dobrze wiesz że nie pierwszy to Twój wyskok. Więc sugeruję ponownie, nie przeginaj pały.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Hashmallum
Mudżahedin

Post autor: Hashmallum »

Oj Muzyk, na Gildii bana dostales - popatrz moze na swoje ludki , a pozniej odnosnie 'kupy' sie wypowiadaj , co ?? Nie pamieta wół jak cieleciem byl - [edit] Jeszcze jedna taka personalna uwaga pod czyimkolwiek adresem dostajesz ode mnie 48h bana na forum. Nie obchodzi mnie czy jesteś tutaj najlepszym malarzem czy spoko ziomkiem i ilu masz fanów. Zasady są przyklejone na tym podforum i każdy ma się do nich od dzisiaj stosować. Ty nie jesteś wyjątkiem i nie zaogniaj sytuacji. Troyan [edit]

Chlopak pokazal fajny pomysl , moze ktos skorzysta - GW w Polsce nie najtansze przeca...

A cop do cieciw to radze z zylki wedkarskiej , czy czegos takiego :)
Obrazek

God's in His Heaven, All's Right With the World

http://Leprechaun-studio.com

Awatar użytkownika
|_Mlody_|
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: |_Mlody_| »

Troyan nie rozumie cie przecierz Hash sie nie przechwala swoimi umiejetnosciami :?

I to wcale nie odbiega od zasad 8)

Jak cos to Muzykowi powinienes zwrucic uwage bo nazwal czyjas prace kupa a sam pewnie lepszej by nie zrobil :!:

Mackie twoje chucki nie odbiegaja wygladem od tych z GW

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

|_Mlody_| pisze: Jak cos to Muzykowi powinienes zwrucic uwage bo nazwal czyjas prace kupa a sam pewnie lepszej by nie zrobil
Gdyby zrobił, to mógłby tak nazwać czyjąś pracę? :roll:
Ostatnio zmieniony 7 lut 2007, o 21:36 przez Patryk, łącznie zmieniany 1 raz.

kurka_z_podworka
Kretozord

tez mi sie zdaje ze ta moderacja troche na sile w tym wypadku byla
nadgorliwosc gorsza od kaczyzmu

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

mi się wydaje, że to całe forum jest na siłę

p.s. pilnować ortografii bo aż mną zarzuca jak czytam niektóre posty

kurka_z_podworka
Kretozord

ktos Cię zmusza do pisania na forum? Mnie nie, może tylko ja mam tak dobrze :roll:

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Panowie i Panie. Tutaj ostatni punkt z "regulaminu" galerii:

3. Jesteśmy kolegami, lubimy się, więc jeśli chcesz kogoś obrazić, lepiej sie w ogóle nie odzywaj. Bo moderator życzliwie zrobi ci kuku.

Wszystkim którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem bądź z logicznym kojarzeniem tłumaczę: od dzisiaj każda obelga lub personalna zaczepka będzie bezlitośnie tępiona i mam nadzieję że to w końcu docenicie. Bezproduktywne komentarze na ten właśnie temat będą wycinane do tzw. moderatorskiego śmietnika. Następny post w tym temacie komentujący działania moderatury w Galerii ze szczerą przykrością przeniosę właśnie tam. Jeśli cos się nie podoba zapraszam na PM.
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Stanowisko większości moderatorów i administratorów jest zgodne. Podzielamy stanowisko Troyana i blessa i mają oni nasze pełne poparcie w zaprowadzaniu porządku.

Hash i Roman (plus koledzy ze studia) wprowadzili w galerii dosyć cięzką i mało przyjemną atmosferę czepiając się wszystkich i wszystkiego, a siebie nawzajem w szczególności. Albo się to skończy, albo pożegnamy się z niektórymi uzytkownikami. Trudno.
To ma być miejsce w którym można wrzucić fotki swoich prac i podyskutować na ich temat, a nie zostać zjechanym przez tych lepszych.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jankiel dobrze prawi. To nie piaskownica, tutaj użytkownicy mają się czuć po prostu dobrze (takie jest podstawowe założenie projektowe forum Border Princes).
Swoimi komentarzami, zarówno masterclassowcy Hashmallum i Muk, jak i "młodzi gniewni" Roman i Muzyk, zrobili z galerii bagno żółci. Nie będzie na to zgody.
Jeśli ktoś nie potrafi ocenić pracy bez wylewania pomyjów na autora lub słów typu "kupa" i "beznadzieja", albo odnosić się do współforumowicza z minimum szacunku - to sorry, pomylił fora.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Ja bym się nie obraził jakby ktoś nazwał moje wielogodzinne starania kupą, a już na pewno gdyby zrobił to Hash bo on używa tego słowa odnośnie do dużo lepszych prac (na COFC). Jest konieczne aby nabrać odrobiny dystansu do siebie i do swoich prac. To, że mowię o czyjejś pracy kupa to nie znaczy, ze umiem lepiej, zrobiłem lepiej, albo zrobiłbm lepiej. Po prostu nie podoba mi się. W porządku, nie będe nazywał niczyje pracy kupą, ani beznadzieją, pasi?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Ja bym się nie obraził jakby ktoś nazwał moje wielogodzinne starania kupą, a już na pewno gdyby zrobił to Hash bo on używa tego słowa odnośnie do dużo lepszych prac (na COFC). Jest konieczne aby nabrać odrobiny dystansu do siebie i do swoich prac. To, że mowię o czyjejś pracy kupa to nie znaczy, ze umiem lepiej, zrobiłem lepiej, albo zrobiłbm lepiej. Po prostu nie podoba mi się. W porządku, nie będe nazywał niczyje pracy kupą, ani beznadzieją, pasi?
oh jakis ty laskawy.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Tutaj nic nie bylo na sile
zmieszaliscie z blotem jeden z drugim czlowieka, ktory sie staral
jakby popracowac nad nimi, bylyby fajne
tak widac szereg niedopracowan - ostre rowne kanty - prosto od wypraski itp
Poprostu chukki maja niedopracowane elementy, niewyciagajace malowanie

ale "kupa" to ja bym tego nie nazwal...
beznadziea tez

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

A jakich wymiarów są spear chukki? (chodzi mi o te GW)
Np. zmieszczą się na styk w prostokącie 40x30mm (to przykładowa odpowiedź :lol: -o coś w tym stylu mi chodzi)
Z góry dzięki

P.S.
Albo jakie ma wymiary ramion swoich :?:

ODPOWIEDZ