"CS-czyli critical shot" 11.10.2008 Warszawa
turniej jak najbardziej przyjemny, ograniczenia w przypadku mojego imperium nie podziałały (klimatyczne było); a co do armii na turnieju, ludzie wystawiali dość ciekawe rozpiski i było o co pograć, wyniki:
17:3 z Bretą
5:15 z Bretą Fisha (rozpiska za pięć dwunasta najwyraźniej się spisała i ci skaveńscy łucznicy po jego stronie )
3:17 z Krasiami ( tu już niestety kondycyjnie nie wytrzymałem, moja gra, bez żadnej koncepcji, składu i ładu, ale tu najprzyjemniej mi się grało, choć już czas pod koniec gonił)
pozdrowienia i gratulacje dla organizatorów za ciekawy i fajny turniej
zróbcie go jakoś w okolicach 15 albo 29 (nie mam wtedy zjazdów )
17:3 z Bretą
5:15 z Bretą Fisha (rozpiska za pięć dwunasta najwyraźniej się spisała i ci skaveńscy łucznicy po jego stronie )
3:17 z Krasiami ( tu już niestety kondycyjnie nie wytrzymałem, moja gra, bez żadnej koncepcji, składu i ładu, ale tu najprzyjemniej mi się grało, choć już czas pod koniec gonił)
pozdrowienia i gratulacje dla organizatorów za ciekawy i fajny turniej
zróbcie go jakoś w okolicach 15 albo 29 (nie mam wtedy zjazdów )
To był dziki turniej. Wyszedłem rozpiską HE którą chciałem potestować jak będę sobie dawał radę z jakąś uber magią przeciwnika i latającymi large targetami, a miałem normalną Wojnę o Brody. 3 Bitwy z kraśkami
I gdzie tu wszędzie te przegięte Demony i Wampiry? Ja widzę, że to Kraski są takie przegięte skoro wszyscy nimi grają
Ale nic to, dzięki wszystkim za fajny turniej
I gdzie tu wszędzie te przegięte Demony i Wampiry? Ja widzę, że to Kraski są takie przegięte skoro wszyscy nimi grają
Ale nic to, dzięki wszystkim za fajny turniej
Dołaczam się do głosów w sprawie błędnie wpisanych wyników - jak to Bless juz opisał, to on wygrał ostatnią bitwę, nie ja, więc nasze pozycje powinny być zapewne zamienione.
Turniej był bardzo sympatyczny, acz system Barba sam z siebie nie specjalnie się sprawdza - przemyśleniami już dzieliłem się z autorem. Jako nakładka na Euro z ograniczeniem pts na bohaterów powinien byc w miarę ok.
Rozpiska, pomimo wielu zdziwonych spojrzeń (Daemon Prince, 30 Horrorów w 1 oddziale, Screamery) bardzo fajnie się sprawdzała. Zabrakło ogrania (miałem dłuuuugą przerwę w turniejowym graniu) a w pierwszej bitwie statystyki (BSB elfów zabił w szarży Nurglowego BSB sześcioma atakami z S6 zamieniając komfortowe zwycięstwo w porażkę 8:12 ;P). Wydaje mi się że Daemon Prince to to czego trzeba żeby ta armia była sensowna - pomimo Barbowych 10% pts w plecy i plewnej rozpiski w ani jednej bitwie nie miałem wrażenia że jestem zbyt osłabiony by walczyć o zwycięstwo.
wyniki to 8:12 i 18:2 przeciw dwóm Stardragonowym HE i 8:12 w plecy z VC Blessa (popędziłem do przodu trochę zbyt radośnie, ale gdyby nie to , to w ogóle nie byłoby bitwy :] )
Dziękuję bardzo organizatorom i przeciwnikom za bardzo miły turniej
Turniej był bardzo sympatyczny, acz system Barba sam z siebie nie specjalnie się sprawdza - przemyśleniami już dzieliłem się z autorem. Jako nakładka na Euro z ograniczeniem pts na bohaterów powinien byc w miarę ok.
Rozpiska, pomimo wielu zdziwonych spojrzeń (Daemon Prince, 30 Horrorów w 1 oddziale, Screamery) bardzo fajnie się sprawdzała. Zabrakło ogrania (miałem dłuuuugą przerwę w turniejowym graniu) a w pierwszej bitwie statystyki (BSB elfów zabił w szarży Nurglowego BSB sześcioma atakami z S6 zamieniając komfortowe zwycięstwo w porażkę 8:12 ;P). Wydaje mi się że Daemon Prince to to czego trzeba żeby ta armia była sensowna - pomimo Barbowych 10% pts w plecy i plewnej rozpiski w ani jednej bitwie nie miałem wrażenia że jestem zbyt osłabiony by walczyć o zwycięstwo.
wyniki to 8:12 i 18:2 przeciw dwóm Stardragonowym HE i 8:12 w plecy z VC Blessa (popędziłem do przodu trochę zbyt radośnie, ale gdyby nie to , to w ogóle nie byłoby bitwy :] )
Dziękuję bardzo organizatorom i przeciwnikom za bardzo miły turniej
to powinniście wziąć kogoś wtedy do komputera i wpisać. Zostanie potem zmienione. Zamieniliście się sami stołami i mi mówicie, że tu to będzie remis a tam to sobie ktoś pogra ale nie tak jak jest wpisane na kompie.Grail Knight pisze:heh... W moim wyniku jest również bład nie podliczone 10pkt. za ostatnia bitwe...
Ja czegoś nie rozumiem wszyscy zgłaszając wyniki stoją nad komputerem i się w niego gapią, mówią ok, a potem jest masa błędów, proszę tego pilnować od razu. Przyznaję jednak, że jest w tym tez nasza wina że nie było cały czas kogoś przy stoliku.