![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pozdro
Moderator: Yudokuno
Hmmm... treemena juz kiedys zjadła, puszki i latające jaszczurki jeszcze nie miała okazji próbowac.Wow, a steam tanka, treemana, albo smoka tez zje?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A pozatym , raz moja hydra uwaliła treemana ( moja szarża , a po walce nie zdał testu na marne 8zp ) A nie byłoyb to grą gdyby nie trzeba było kombinować ...
Szczerze mówiąc jeśli już miałbym się kusić o takie wartościowanie to powiedział bym że na <2000k to właśnie hydra lepsza. Przeciwnik ma wtedy mniej armat/bolców/katapult/ogólnie strzelców czyli rzeczy których szczególnie trzeba się obawiać. Nie ma też smoków i im podobnych oraz max 1 tank więc bolce nie są aż tak potrzebne.O wolnych 25pkt nie wspominającImo na <2000 lepiej mieć 2 bolce niż 1 Hydre. Na >2000 juz Hydra jest świetna ....nie to czym karmili nas w 6 ed.
Prawie 300 pkt, które zamiast robić coś sensownego chowa się gdzieś po lasach? Mi to w graj- bolec sobie znajdzie inne cele, a gracz stosujący to, sam sobie zneutralizował treemana.Bolec strzeli raz i ma duża szansę że nie zrobi nic, przy czym treeman będzie się przed nim chował
Kod: Zaznacz cały
raz moja hydra uwaliła treemana