YyyYYyyy? what are you breding to me?Klafuti pisze:Jedyną zaletą jest to, że mają multipla i jest ich dużo. 20 na górce daje 80 strzałów i czasami coś zabije.
Night Gobliny z łukami
Moderator: Kołata
Orków nie używam bo gram samymi goblinami. Snotlingi teraz jak się sypią to są z dupy. 5 wilków jest ok, ale to tylko 5 W a gobasy mają ich 20. A jak mi ktoś powie że nie trzeba nabijać tych 20 W bo są paniki itp. to już odpowiadam że wilki też panikują. Uważam że wilki mają w armii goblinskiej duuuużo wieksze zastosowanie niz trzymanie ćwiartek - choćby zbawienne odginanie szarż.5 wilków - bardziej mobilne w tej samej cenie
2 snotki - tańsze
10 orków tańsze i lepszą ld
oczywiście tylko gobole mają przy okazji 3 ranki
Eee no tak. sam się przeraziłem jak zobaczyłem ten stek bzdur. Przepraszam.DaBoss pisze:Jakieś nowe zasady?Klafuti pisze:Jedyną zaletą jest to, że mają multipla i jest ich dużo. 20 na górce daje 80 strzałów i czasami coś zabije.
- swieta_barbara
- habydysz
Hehe, spoko.
A tak szczerze, to ostatnio zaczalem ich wystawiac. I tak z reguly wszystko przebija sie przez te tarcze - hw - nettersi. I kosztuja duzo, a 1 fanatyka potrzebuje (albo 2). No to skoro w walce i tak nie maja szans specjalnych, to ich jednak probuje. Zajebista sprawa jest sciagniecie z tych lukow ratlinga, dorzucenie troche statica albo wbicie 2 ran na wronie :]
A tak szczerze, to ostatnio zaczalem ich wystawiac. I tak z reguly wszystko przebija sie przez te tarcze - hw - nettersi. I kosztuja duzo, a 1 fanatyka potrzebuje (albo 2). No to skoro w walce i tak nie maja szans specjalnych, to ich jednak probuje. Zajebista sprawa jest sciagniecie z tych lukow ratlinga, dorzucenie troche statica albo wbicie 2 ran na wronie :]