![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wracam do zbierania TK i póki co nie chce inwestować w niepotrzebne rzeczy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ostatnio grałem czymś takim :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=12645
Moderator: Shino
(po pierwsze sa dispel scrolle) wampirki jedyne co tak na rl massowo moga wskrzeszac to głupie zombie i to 4 +d3 na raz wiec 7 max na jednym czarze do tego to sa głupie zombie a z tego co pamietam to to kosztuja 4 pts a VP sie chyba za nie zdobywa (z ograniczeniem do 50).... wiec tak te spirit hosty?? katapa ma magick ataki wiec mozna se raz strzelic... a do tego king z destroyerem moze je zabic a pts ów za nie całkiem niezle idzie... black knighty jak wspomniałem to jak sie dowali king z oddziałem tg i jak ciagle bedzie rzucał sobie dodatkowy atak i wróg go dispelnie albo go dispelnie i pozwoli katapie oddac dodatkowy stzał P.s. zawsze 1 priest u mnie łazi za tym oddziałem by dac im po ataku. poza tym masz czesciowo racje... VC to mocny przeciwnik ale jak sie troche postarac to dasz radeZ wampirami nie jest cieżko ? Łuchuchu , wątpię . Masowe wskrzeszenia na jednej kości , do tego black knighci , wraihty itp itd . VC to mocny przeciwnik .
a ssc główna moc tej armi?? czego sie zazwczja boja smoki treemany i inne large tergety?? otóż SSC mozesz wampy zanim podejda rozstrzelac a dojedzie po nich tylko głowa bez ciałaIMO dobrego z TK nie ma nic na VC i DL .
uszatki maja pomagac a nie walczyc same wiec sadze ze uszaty + tg z tk to dbry pomysł (choc kosztowny jak na pts tak na kase;/)szczurek odradzam uszatki ... mimo , że je bardzo lubię to tańsze flesh hondy robią z nich papkę .
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
Coś podobnego ;p king inaczej złozony po prostu ale wiekszosc armi to mozna powiedziec standard.. carriony po 6 sztuk jeden regiment i jademy wspominam carriony obowiazkowo i 2 TS obowiazkowo niby.... ale jak ty wrzucic jeszcze tg i uszatki?? czasem jeden TS sei sprawdza...@Młody
czyli coś podobnego do mojej rozpy Wink