Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007
pomorze 8:51 w lublinie pkp-emDZIK pisze:Ludzi będzie dużo
jak jedzicie w parę osób np pkp-em - napiszcie tu w poście albo privem o której planujecie przybycie do Lublina
p.s.
nie uwazacie ze 1/4 pkt z malowania za pierdoly w stylu historia, kolorowe i wyklejane rozpiski czy jakies tam siarzaste stroje to troche za duzo? tak tylko w ramach zasiegniecia opinii..
wiesz thurion, warhammer to nie tylko gra, ale calosciowe hobby, na ktore sklada rowniez malowanie, fluff i rozne inne rzeczy. dlatego gracze, ktorzy specjalnie przygotuja sie do turnieju, gracze dla ktorych taki master jest nie tylko okazja na zdobycie punktow ligowych, powinni byc jakos promowani. 1/4 pkt to nie jest tak duzo. cenimy zaangazowanie w swiat warhammera, a nie tylko klepanie bitew!
zaangazowany to ja jestem, bardziej niz ci sie wydaje, ale zdrowa psychika tez ma dla mnie istotne znaczenieJerzyn pisze:wiesz thurion, warhammer to nie tylko gra, ale calosciowe hobby, na ktore sklada rowniez malowanie, fluff i rozne inne rzeczy. dlatego gracze, ktorzy specjalnie przygotuja sie do turnieju, gracze dla ktorych taki master jest nie tylko okazja na zdobycie punktow ligowych, powinni byc jakos promowani. 1/4 pkt to nie jest tak duzo. cenimy zaangazowanie w swiat warhammera, a nie tylko klepanie bitew!

ja sie zadowole 3 pkt za rozpe, chyba ze mi ktos napisze historie

pzdr

p.s.
zapomnialem ze jest 6 bitew, faktycznie jest spoko z iloscia pkt za te dziwactwa

To grasz z dwoma Motorami 1 bitwęJankiel pisze:Z tym, że niektórych dwa razy
Jak np. Paweł Fiutka

Coś koło 150 wszyscy mają ogonki i szczurze łapkiSupeł pisze:U nas dużo Fiutków jest po prostu

noSzczur6 pisze:ja nie będę ściemniał i powiem wprost że jak dla mnie i tak najważniejsze są punkty z bitew, ale tak już jakoś się przyjęło no i trudno trza te eseje pisać

jednak dla chcacego nic trudnego

ten kto przeczyta tą historie bedzie mial naprawde niezly ubaw

Z 4 RBT. Sam pisałes, że to nadmiar klimatu.(Nie Kubo, nie pojedynkuję się z CG, to niehonorowa armia na 1500... )
Ja chyba też coś skrobnę. Ale przebrać to się najwyżej mogę za żołnierza armii czerwonej. Co w Lublinie, mieście młodych narwanych prawicowców, może być całkiem ciekawe :)ja nie będę ściemniał i powiem wprost że jak dla mnie i tak najważniejsze są punkty z bitew, ale tak już jakoś się przyjęło no i trudno trza te eseje pisać :wink:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Kiedy aktualizujecie listę zgłoszeń
wysłałem wczorja zgłoszenie i jestem ciekaw czy doszło.
Pozdro
Malin

Pozdro
Malin
ad 1) dobrze znać godziny przyjazdu Waszej Ekipy, inne Grupy - zwłaszcza te które przybedą ok. 22-23 albo 5-6 rano - dacie znaki kiedy konkretnie ile osób będzie. Mapke wkleimy z dokładnym dojazdem a wieczorem i noca postaramy się podjechać samochodami na dworzecthurion pisze: pomorze 8:51 w lublinie pkp-em
p.s.
nie uwazacie ze 1/4 pkt z malowania za pierdoly w stylu historia, kolorowe i wyklejane rozpiski czy jakies tam siarzaste stroje to troche za duzo? tak tylko w ramach zasiegniecia opinii..
ad 2) jest to celowy zabieg dla ograniczenia roli samych punktów za malowanie armii -u nas ludzi zbytnio nie lubia żeby one decydowały o końcowym wyniku turnieju
pozdrawiam
Spokojnie, zgłoszenie doszło.Malin pisze:Kiedy aktualizujecie listę zgłoszeńwysłałem wczorja zgłoszenie i jestem ciekaw czy doszło.
Pozdro
Malin
Jest teraz trochę spraw, wczoraj i dziś nadeszło nieco nowych zgłoszeń, Jerzyn, który zajmuje się przysyłanymi rozpami z pewnością większą listę zgłoszeń tu udostępni. Większość zainteresowanych tematem naszego turnieju czyta Forum Gildii. pozdro
x 100% chodzilo mu ze ^2
poszla aktualka 81osob!, limit zwiekszony do 100osob, w koncu doliczylismy sie terenow i stolow...
jak dobrze pojdzie, to szykuje sie najliczniejszy master w tym sezonie!

poszla aktualka 81osob!, limit zwiekszony do 100osob, w koncu doliczylismy sie terenow i stolow...
jak dobrze pojdzie, to szykuje sie najliczniejszy master w tym sezonie!