Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Ludzi będzie dużo

jak jedzicie w parę osób np pkp-em - napiszcie tu w poście albo privem o której planujecie przybycie do Lublina

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

DZIK pisze:Ludzi będzie dużo

jak jedzicie w parę osób np pkp-em - napiszcie tu w poście albo privem o której planujecie przybycie do Lublina
pomorze 8:51 w lublinie pkp-em

p.s.
nie uwazacie ze 1/4 pkt z malowania za pierdoly w stylu historia, kolorowe i wyklejane rozpiski czy jakies tam siarzaste stroje to troche za duzo? tak tylko w ramach zasiegniecia opinii..

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Też tak myślałem, dopóki nie wpadłem na pomysł na przebranie 8)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

wiesz thurion, warhammer to nie tylko gra, ale calosciowe hobby, na ktore sklada rowniez malowanie, fluff i rozne inne rzeczy. dlatego gracze, ktorzy specjalnie przygotuja sie do turnieju, gracze dla ktorych taki master jest nie tylko okazja na zdobycie punktow ligowych, powinni byc jakos promowani. 1/4 pkt to nie jest tak duzo. cenimy zaangazowanie w swiat warhammera, a nie tylko klepanie bitew!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Jerzyn pisze:wiesz thurion, warhammer to nie tylko gra, ale calosciowe hobby, na ktore sklada rowniez malowanie, fluff i rozne inne rzeczy. dlatego gracze, ktorzy specjalnie przygotuja sie do turnieju, gracze dla ktorych taki master jest nie tylko okazja na zdobycie punktow ligowych, powinni byc jakos promowani. 1/4 pkt to nie jest tak duzo. cenimy zaangazowanie w swiat warhammera, a nie tylko klepanie bitew!
zaangazowany to ja jestem, bardziej niz ci sie wydaje, ale zdrowa psychika tez ma dla mnie istotne znaczenie ;)

ja sie zadowole 3 pkt za rozpe, chyba ze mi ktos napisze historie :P

pzdr ;) !!

p.s.
zapomnialem ze jest 6 bitew, faktycznie jest spoko z iloscia pkt za te dziwactwa :P jakby bylo 100 z bitew to troche za duzo...

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

ja nie będę ściemniał i powiem wprost że jak dla mnie i tak najważniejsze są punkty z bitew, ale tak już jakoś się przyjęło no i trudno trza te eseje pisać :wink:

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

Jankiel pisze:Z tym, że niektórych dwa razy :)
Jak np. Paweł Fiutka
To grasz z dwoma Motorami 1 bitwę :wink: Spokojnie Jerzyn się rypnął i dwa razy wpisał, zgłosiłem się raz jakoś na początku.
Supeł pisze:U nas dużo Fiutków jest po prostu
Coś koło 150 wszyscy mają ogonki i szczurze łapki :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szczur6 pisze:ja nie będę ściemniał i powiem wprost że jak dla mnie i tak najważniejsze są punkty z bitew, ale tak już jakoś się przyjęło no i trudno trza te eseje pisać :wink:
no :P

jednak dla chcacego nic trudnego ;) mam juz nawet i historie i rozpiske :P macza sie w herbacie :P ;)

ten kto przeczyta tą historie bedzie mial naprawde niezly ubaw :P ja mialem... dzieki Mlody :p !!

Loki
Chuck Norris

Post autor: Loki »

za gorami, za lasami.... i tak dalej :D nie ma to jak pisanie Historyjek na lekcjach :D

Jutro coś wymyśle :twisted:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

(Nie Kubo, nie pojedynkuję się z CG, to niehonorowa armia na 1500... )
Z 4 RBT. Sam pisałes, że to nadmiar klimatu.
ja nie będę ściemniał i powiem wprost że jak dla mnie i tak najważniejsze są punkty z bitew, ale tak już jakoś się przyjęło no i trudno trza te eseje pisać :wink:
Ja chyba też coś skrobnę. Ale przebrać to się najwyżej mogę za żołnierza armii czerwonej. Co w Lublinie, mieście młodych narwanych prawicowców, może być całkiem ciekawe :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

no co Ty, lepiej tak niż za wojaka z tego samego okresu ale z za przeciwnej granicy,

zwykle wystarcza smieszny kapelusz, okulary - ale maxa ciezko dostac :twisted:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Supel - po czym poznac tajniaka na hawajach
po czarnym garniturze :)

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

Kiedy aktualizujecie listę zgłoszeń :?: wysłałem wczorja zgłoszenie i jestem ciekaw czy doszło.

Pozdro
Malin

DZIK
Oszukista

thurion pisze: pomorze 8:51 w lublinie pkp-em
p.s.
nie uwazacie ze 1/4 pkt z malowania za pierdoly w stylu historia, kolorowe i wyklejane rozpiski czy jakies tam siarzaste stroje to troche za duzo? tak tylko w ramach zasiegniecia opinii..
ad 1) dobrze znać godziny przyjazdu Waszej Ekipy, inne Grupy - zwłaszcza te które przybedą ok. 22-23 albo 5-6 rano - dacie znaki kiedy konkretnie ile osób będzie. Mapke wkleimy z dokładnym dojazdem a wieczorem i noca postaramy się podjechać samochodami na dworzec

ad 2) jest to celowy zabieg dla ograniczenia roli samych punktów za malowanie armii -u nas ludzi zbytnio nie lubia żeby one decydowały o końcowym wyniku turnieju
pozdrawiam

DZIK
Oszukista

Malin pisze:Kiedy aktualizujecie listę zgłoszeń :?: wysłałem wczorja zgłoszenie i jestem ciekaw czy doszło.
Pozdro
Malin
Spokojnie, zgłoszenie doszło.
Jest teraz trochę spraw, wczoraj i dziś nadeszło nieco nowych zgłoszeń, Jerzyn, który zajmuje się przysyłanymi rozpami z pewnością większą listę zgłoszeń tu udostępni. Większość zainteresowanych tematem naszego turnieju czyta Forum Gildii. pozdro

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

kto jest jeszcze zainteresowany udziałem w masterze niech szybko wysyla rozpe bo musimy sie zdecydowac na zwiekrzenie limitu, juz blisko 80 osób jest :D

nadmienie że nagrody będą wypasne a klimat: to co robimy na wyjazdach x 100% :wink:

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Na bank x 100%? :wink: Bo dużo to nie zmienia :P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

hiehiehie ale gafa, jedno zero mi wcieło :D :D :D wyszło bez kitu śmisznie, jakbym był conajmniej wykręcony o 360 stopni :D hehe

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

x 100% chodzilo mu ze ^2 :D

poszla aktualka 81osob!, limit zwiekszony do 100osob, w koncu doliczylismy sie terenow i stolow...
jak dobrze pojdzie, to szykuje sie najliczniejszy master w tym sezonie!

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

No tak, nie ma to jak jechać pierwszy raz w sezonie na mastera mając nadzieje że się będzie w pierwszej dziesiątce a tu się okazuje że ciężko będzie być w pierwszej połowie :lol: :wink:
Oby było czym oddychać 8)

ODPOWIEDZ