"Ta małpa w czerwonym"

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

"Ta małpa w czerwonym"

Post autor: khain »

Świerzo z onetu! :P Obejrzyjcie filmik! :) przeczytajcie artykuł:
KLIK!
Obrazek

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

I co z tego ?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

No ładnie. I pomyśleć, że się święcie oburza jak jakiś pijaczek sobie na policjantów pokrzyczy i ich od "kmiotów Kaczyńskiego wyzwie". Ale wiadomo - co wolno wojewodzie ...

Awatar użytkownika
Hjamlar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Hjamlar »

Michaelius pisze:I co z tego ?
Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol

"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

A myślałem, że jak to obejrzę to będę rył ze śmiechu, a tu... szok i wstyd, że mój prezydent jest takim prostakiem co nie szanuje ludzi. Zapewne zadała mu jakieś kłopotliwe pytanie, ale czy to powód aby od razu tak... yh. Z resztą to już 2 raz, za pierwszym razem to było "spieprzaj dziadu"

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

czyzby mialo byc tak jak z Bushem-em ??? ze cos chwile cos tam palnie ???:D Obejrzalem sobie fakty i nawet sie zasmialem ale ......
Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada....
popieram .
że mój prezydent jest takim prostakiem co nie szanuje ludzi.
sorry ale ja nigdy nie myslalem o nim "MOJ" prezydent .Jakos sie znim nie utozsamiam ;) ciekawe dla czego?? :D Wiem ,ze zostal wybrany w demokratycznych wyborach ale ........
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ale żenada. Cham, warchol, prymityw i prostak.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Hjamlar pisze:
Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...
Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

Nie przepadam za prezydentem L.Kaczyńskim ale muszę przyznac że tutaj wyjątkowo muszę stanąc w jego obronie. Człowiek, niezależnie od stanowiska, majątku, urodzenia, urody (;)) itd. ma prawa do bycia zirytowanym i powiedzenia raz na jakiś czas "kurwa". Nawet księża tak robią, nie takie rzeczy już słyszałem i nie wiem czemu prezydent zirytowany jakąś nawałnicą męczących pytań nie miałby powiedziec czegoś takiego poza publiką (bo tego nikt nie miał usłyszec). Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Pewnie KAczynski znow zwali to na spisek czy układ. Bueee. Ale dobrze takie rzeczy sie wylapuje jak takie wybryki i naglasnia.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

I tak to nie przebije rozmowy Busha z Blairem ;]
- Musimy pogadać z Syrią, żeby pogadali z tym Hezbollahem, żeby skończyli to Gówno!!!

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Hardcore byl jak Bush napisal do Rice na spotkaniu jakims oficjalnym na kartce czy wypada mu teraz isc do toalety... :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Czas umierać.

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Dziś widziałem tekst Busha z kiedys tam. To było chyba w czasie tej kampani wyborczej na jakimś tam zjeździe (nie mówię tu o dragach :wink: ) Tekst do typa co stał obok "O patrz ten dupek z New York Times przyjechał" - mowa o jakimś tam dziennikarzu.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Też to widziałem :) w wiadomościach było. Dobra faza :D .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Muniek
Mudżahedin

Post autor: Muniek »

No i znowu cos sie wymsknelo komus z PISu.
Ja rozumiem ze mozna byc zmeczonym i kogos nie lubic ale prezydent powinien pamietac ze jest osobą publiczna i przynajmniej udawac ze zostal jako tako wychowany.No ale chyba za duzo ządam.

Slyszeliscie tez pewnie przy okazji jak sie z tego tlumaczyl:
"Nie bede komentowal rozmow nagranych za pomoca podsluchow"!!!!!
Znowu wina komuchow i sluzb specjalnych obcych mocarstw! :lol:

A tak poza tym to wogole strasznie duzo tych gaf ze strony czlonkow parti żądzącej wychodzi jak maja cos z glowy powiedziec.Strasznie to zenujace jest.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Michaelius pisze:
Hjamlar pisze:
Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.
Jak każdy kibic Milanu, lubię Berlusconiego, ale nie zmienia to faktu, że śmieje się z niego cała Europa i pewnie połowa krajów III świata, więc nie wiem, czy jest to dobry wzór do naśladowania dla jakiegokolwiek prezydenta, a już na pewno nie dla prezydenta, który ma mnie reprezentować.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

High Elf pisze: Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Zastanów się co piszesz !! Kaczyński Kwaśniewskiemu to mógłby co najwyzęj buty czyścić. Jaki Olek był, to był - zdażały mu się wpadki, ale przynajmniej był MOIM Prezydentem, Prezydentem wszystkich Polaków. Wałęsa też prosty robol ze stoczni - ale wbrew pozorom umiał się zachować.

Teraz mamy Lecha, ale Kaczyńskiego i co ?? Profesor prawa - ah tak. Ale widać, że wykształcenie to nie wszystko. To nie jest mój prezydent. To jest prezydent PiSu. Wstyd mi poprostu za ten kraj i ludzi którzy go reprezentują, a tym bardziej jeśli to ludzie niby wykształceni. Słoma z butów wychodzi.

I jeszcze o Olku - ten to przynajmniej znał i angielski perfekt, niemiecki ponoć w jakimś stopniu też, o rosyjskim nie wspomnę. Lech zna chyba rosyjski oprócz polskiego, choć i z tym różnie bywa.

Pewnie znowu będzie że to UKŁAD, prowokacja służb specjalnych, czy co tam jeszcze. Chyba jak wyjadę za granicę to już nie wrócę tutaj :cry:

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

A Kaczyński nie zna czasem jeszcze niemieckiego? Ostatnio gdy był na spotkaniu w Mettlach to jak stali przed fontanną razem z Chiraciem to Lechu coś tam gadał do Merkel, odwrócił się i coś pokazywał i gadał do niej, a ona mu odpowiedziała. Takie odniosłem wrażenie. Jak się mylę to mnie z błędu wyprowadźcie.

storyteller
Plewa

Post autor: storyteller »

Cóż no.
Prezydent jest nieco nieokrzesany...
Nie potrafi się zachować w towarzystwie mediów...
Ale to nic! Najważniejsze jest to że naprawie Polskę! Że rozbija układy! :roll:

ODPOWIEDZ