KLIK!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
popieram .Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada....
sorry ale ja nigdy nie myslalem o nim "MOJ" prezydent .Jakos sie znim nie utozsamiamże mój prezydent jest takim prostakiem co nie szanuje ludzi.
Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.Hjamlar pisze:Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
Jak każdy kibic Milanu, lubię Berlusconiego, ale nie zmienia to faktu, że śmieje się z niego cała Europa i pewnie połowa krajów III świata, więc nie wiem, czy jest to dobry wzór do naśladowania dla jakiegokolwiek prezydenta, a już na pewno nie dla prezydenta, który ma mnie reprezentować.Michaelius pisze:Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.Hjamlar pisze:Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
Zastanów się co piszesz !! Kaczyński Kwaśniewskiemu to mógłby co najwyzęj buty czyścić. Jaki Olek był, to był - zdażały mu się wpadki, ale przynajmniej był MOIM Prezydentem, Prezydentem wszystkich Polaków. Wałęsa też prosty robol ze stoczni - ale wbrew pozorom umiał się zachować.High Elf pisze: Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.