"Ta małpa w czerwonym"
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
A myślałem, że jak to obejrzę to będę rył ze śmiechu, a tu... szok i wstyd, że mój prezydent jest takim prostakiem co nie szanuje ludzi. Zapewne zadała mu jakieś kłopotliwe pytanie, ale czy to powód aby od razu tak... yh. Z resztą to już 2 raz, za pierwszym razem to było "spieprzaj dziadu"
czyzby mialo byc tak jak z Bushem-em ??? ze cos chwile cos tam palnie ???:D Obejrzalem sobie fakty i nawet sie zasmialem ale ......
popieram .Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada....
sorry ale ja nigdy nie myslalem o nim "MOJ" prezydent .Jakos sie znim nie utozsamiam ciekawe dla czego?? Wiem ,ze zostal wybrany w demokratycznych wyborach ale ........że mój prezydent jest takim prostakiem co nie szanuje ludzi.
Ale żenada. Cham, warchol, prymityw i prostak.
-
- Mudżahedin
Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.Hjamlar pisze:Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
Nie przepadam za prezydentem L.Kaczyńskim ale muszę przyznac że tutaj wyjątkowo muszę stanąc w jego obronie. Człowiek, niezależnie od stanowiska, majątku, urodzenia, urody (;)) itd. ma prawa do bycia zirytowanym i powiedzenia raz na jakiś czas "kurwa". Nawet księża tak robią, nie takie rzeczy już słyszałem i nie wiem czemu prezydent zirytowany jakąś nawałnicą męczących pytań nie miałby powiedziec czegoś takiego poza publiką (bo tego nikt nie miał usłyszec). Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Pewnie KAczynski znow zwali to na spisek czy układ. Bueee. Ale dobrze takie rzeczy sie wylapuje jak takie wybryki i naglasnia.
Dziś widziałem tekst Busha z kiedys tam. To było chyba w czasie tej kampani wyborczej na jakimś tam zjeździe (nie mówię tu o dragach ) Tekst do typa co stał obok "O patrz ten dupek z New York Times przyjechał" - mowa o jakimś tam dziennikarzu.
Też to widziałem w wiadomościach było. Dobra faza .
No i znowu cos sie wymsknelo komus z PISu.
Ja rozumiem ze mozna byc zmeczonym i kogos nie lubic ale prezydent powinien pamietac ze jest osobą publiczna i przynajmniej udawac ze zostal jako tako wychowany.No ale chyba za duzo ządam.
Slyszeliscie tez pewnie przy okazji jak sie z tego tlumaczyl:
"Nie bede komentowal rozmow nagranych za pomoca podsluchow"!!!!!
Znowu wina komuchow i sluzb specjalnych obcych mocarstw!
A tak poza tym to wogole strasznie duzo tych gaf ze strony czlonkow parti żądzącej wychodzi jak maja cos z glowy powiedziec.Strasznie to zenujace jest.
Ja rozumiem ze mozna byc zmeczonym i kogos nie lubic ale prezydent powinien pamietac ze jest osobą publiczna i przynajmniej udawac ze zostal jako tako wychowany.No ale chyba za duzo ządam.
Slyszeliscie tez pewnie przy okazji jak sie z tego tlumaczyl:
"Nie bede komentowal rozmow nagranych za pomoca podsluchow"!!!!!
Znowu wina komuchow i sluzb specjalnych obcych mocarstw!
A tak poza tym to wogole strasznie duzo tych gaf ze strony czlonkow parti żądzącej wychodzi jak maja cos z glowy powiedziec.Strasznie to zenujace jest.
Jak każdy kibic Milanu, lubię Berlusconiego, ale nie zmienia to faktu, że śmieje się z niego cała Europa i pewnie połowa krajów III świata, więc nie wiem, czy jest to dobry wzór do naśladowania dla jakiegokolwiek prezydenta, a już na pewno nie dla prezydenta, który ma mnie reprezentować.Michaelius pisze:Premier Wloch potrafil o wiele barwniejszych okreslen uzywac w publicznych debatach i jakos swiat sie nie zawalil.Hjamlar pisze:Jak to co?! Następnym razem zwyzywa kogoś od sksynów, i też nic? To tylko dowód, że nasz prezydent to cham i prostak, innymi słowy burak... Bo jako prezydent powinien zdawać sobie sprawę, że jest osobą publiczną i takie komentarze nie przystają, chyba, że se w domu tak gada.... Ja sądzę, że mógłby się podać do dymisji, szkoda, że nie powiedział tego tak, by cała sala słyszała...Michaelius pisze:I co z tego ?
Zastanów się co piszesz !! Kaczyński Kwaśniewskiemu to mógłby co najwyzęj buty czyścić. Jaki Olek był, to był - zdażały mu się wpadki, ale przynajmniej był MOIM Prezydentem, Prezydentem wszystkich Polaków. Wałęsa też prosty robol ze stoczni - ale wbrew pozorom umiał się zachować.High Elf pisze: Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Teraz mamy Lecha, ale Kaczyńskiego i co ?? Profesor prawa - ah tak. Ale widać, że wykształcenie to nie wszystko. To nie jest mój prezydent. To jest prezydent PiSu. Wstyd mi poprostu za ten kraj i ludzi którzy go reprezentują, a tym bardziej jeśli to ludzie niby wykształceni. Słoma z butów wychodzi.
I jeszcze o Olku - ten to przynajmniej znał i angielski perfekt, niemiecki ponoć w jakimś stopniu też, o rosyjskim nie wspomnę. Lech zna chyba rosyjski oprócz polskiego, choć i z tym różnie bywa.
Pewnie znowu będzie że to UKŁAD, prowokacja służb specjalnych, czy co tam jeszcze. Chyba jak wyjadę za granicę to już nie wrócę tutaj
A Kaczyński nie zna czasem jeszcze niemieckiego? Ostatnio gdy był na spotkaniu w Mettlach to jak stali przed fontanną razem z Chiraciem to Lechu coś tam gadał do Merkel, odwrócił się i coś pokazywał i gadał do niej, a ona mu odpowiedziała. Takie odniosłem wrażenie. Jak się mylę to mnie z błędu wyprowadźcie.
-
- Plewa
Cóż no.
Prezydent jest nieco nieokrzesany...
Nie potrafi się zachować w towarzystwie mediów...
Ale to nic! Najważniejsze jest to że naprawie Polskę! Że rozbija układy!
Prezydent jest nieco nieokrzesany...
Nie potrafi się zachować w towarzystwie mediów...
Ale to nic! Najważniejsze jest to że naprawie Polskę! Że rozbija układy!