... to bardzo nieuprzejmie napisane. :/ Taki, rzekłbym wstęp do flejma, który może zaraz się tu zacząć (bo już go tam widac gdzies na horyzoncieCorvus Albus pisze: Przestańcie się już użalać nikt nie kazał Wam grać DL i VC...

Wybacz Krzysztofie może tak zabrzmiało, ale te ciągłe płacze co chwile coś nie pasi itp. poprostu wnerwia. Nie oszukujmy się, ale wiele osób zmieniło armie na DL i VC bo są porządnie podrasowane i żeby nimi wygrywać turnieje. Tłumaczenie, że od zawsze.... jest żałosne bo nagle się okazuje, że każdy tak chciał i z każdą nową armią.KrzysiekW pisze:Ja tylko chciałem zauważyć, ze ...... to bardzo nieuprzejmie napisane. :/ Taki, rzekłbym wstęp do flejma, który może zaraz się tu zacząć (bo już go tam widac gdzies na horyzoncieCorvus Albus pisze: Przestańcie się już użalać nikt nie kazał Wam grać DL i VC...).
What? Śmieciowych corowych piechot tzn tych niebreakowalnych, wywołujących feara i albo szybkich albo piekielnie wytrzymałych jednostek? Jeśli to jest śmieciowe to ciekawe czym są wdg Ciebie halabardnicy czy spearmeniKołek pisze:nie o to chodzi bo tez włączyłem Ab i na wasz Cs nie da się wogóle zagrac demonami bo zużywając wszystkie sloty specjal rare i heros oraz zapełnijąc core na troche więcej niż min zostaje jeszcze ok 1300 pkt a nikt raczej nie ma śmieciowych corowych piechot w takiej ilości zeby to zapełnić![]()
Czemu mam nie marudzić? W sumie moja wina,że robiłem sobie zbyt wielkie nadzieje na super turniej na CSie Furiona, bez turlactwa i bezmyślności a proponuje się ...to :/ Mam się cieszyć ? Naprawdę pokładałem w PGA wielkie nadziejeGrazbird pisze:Cyel...przestań marudzić...
No nie wiem, na forum pojawiło się pare rozpisek na format 2313 na CS Furiona i były raczej ciekawe, oryginalne i nieprostackie. Może faktycznie gracze wykombinowaliby w koncu coś gorszego...ale i tak uważam,że to system lepiej dopracowany i przedyskutowany niż ten zaproponowany teraz , w którym orgowie chcą wprowadzać zmiany bo sami go do końca nie przemyśleli, a pod dyskusję dali z deczka późno.Scimitar pisze:Cyel, a co CS Furiona zmienia w tej materii ?? Do krasnali też radośnie biegniesz, imperium może mieć jeszcze więcej strzelania niż standardowo, bo działa wypadają.
Dla mnie właśnie ten CS Furiona dużo nie zmienia, bo przycina wszystkich, czyli nie zaciera różnic między armiami. Niektóre armie tak boleśnie kastruje, że tracą argumenty do walki z innymi, przez co są jeszcze słabsze.
jakby nie patrzeć banshee jest championem wraithówbless pisze:Banshee nie jest Wraithem. Czy w zwiazku z tym oddzial 3Wraithy+Banshee zajmuje slot herosa? Tak gwoli scislosci.szafa@poznan pisze: - Wraithy w ilości 4 lub więcej zajmują slot hero - bez względu na posiadanie (lub nie) banshee
To tak, jak bys powiedzial, ze bully jest goblinem, bo jest jest czlonkiem goblinskiej zalogi.Scimitar pisze:jakby nie patrzeć banshee jest championem wraithówbless pisze:Banshee nie jest Wraithem. Czy w zwiazku z tym oddzial 3Wraithy+Banshee zajmuje slot herosa? Tak gwoli scislosci.szafa@poznan pisze: - Wraithy w ilości 4 lub więcej zajmują slot hero - bez względu na posiadanie (lub nie) bansheeTerror przecież wzbudza
ależ jest różnica - tutaj kupujesz np. 3 wraithy - po 50 każdy i za te 35 pkt. upgradujesz jednego na banshee, natomiast bully jest DODAWANY do załogi jako 4ty załogant tak jak inżynier u krasnali - ja tu widzę różnicę zasadniczą. Co innego jakbyś miał zasadę, że banshee sobie dokupujesz do oddziału dodatkowobless pisze:To tak, jak bys powiedzial, ze bully jest goblinem, bo jest jest czlonkiem goblinskiej zalogi.Scimitar pisze:jakby nie patrzeć banshee jest championem wraithówbless pisze: Banshee nie jest Wraithem. Czy w zwiazku z tym oddzial 3Wraithy+Banshee zajmuje slot herosa? Tak gwoli scislosci.Terror przecież wzbudza
Byś się zdziwił, jakie można zajebiste modele do WFB i WH40K zrobic z drewna i tektury. Nasz kumpel spejalizuje się w takich - zrobił steamtanki, predatory itp z ogólnodostępnych w sklepie budowlano-wędkarskim częsci...Corvus Albus pisze:Tekturowy? XD a co to turniej papierowych modeli? nie masz modelu to zmień rozpiske bo znowu będzie zadyma o proxowanie i śmieci na stole.
PS. ktoś chce papierowego tanka? Z kumplem właśnie zaczeliśmy robić w pracyja wycinam on maluje flamastrami xD