Co fakt to fakt. Demoniczna ExArmia BOGINSA nie pojechała daleko i stacjonuje teraz w Ostrowie WlkpBOGINS pisze:człowiek już grał nimi w SoC
"O tajnych pracach LS nad CS"
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Faktycznie, konne demonetki sa ultra plewne, podobnie jak nurglingi... nie sciemniaj bogins - w życiu nimi nie zagrałes i nawet nie wiesz jak będa sie sprawdzac w praniu.BOGINS pisze:jednostek ze speciałów których nie chcę brać bo są mega plewne, albo w dopakowywaniu piechoty....
A dopakowywanie piechoty - da sie obejśc bez tego; poza tym - bo to masz jedyną armie która tak robi?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
W demonach nie ma plewnych jednostek. Raczej nie moga byc z prostego wzgledu - cos co ma unbreakabla, sieje strach, ma warda, magiczne ataki i dodatkowo kilka wlasnych zasad - poprostu nie mozna nazwac plewa. Te plewne jednostki sa marzeniem innych armii...
Ja jestem ciekaw czy CS LS postawi na wyznania i marki w nowych chaosie i demonach, tzn. ze beda dodatkowe restrykcje w laczeniu jednostek roznych wyznan - a nie jak teraz gdzie tego juz nie ma
. Jak wiadomo pozwolono laczyc wyznania aby jeszcze bardziej uproscic gre, tyle ze sa inne rzeczy ktore warto by uproscic - tzn. takie ktore tego aktualnie potrzebuja 
Ja jestem ciekaw czy CS LS postawi na wyznania i marki w nowych chaosie i demonach, tzn. ze beda dodatkowe restrykcje w laczeniu jednostek roznych wyznan - a nie jak teraz gdzie tego juz nie ma
No i co tam się stało z tą tajną grupą robiącą LS CS? Mija już blisko 2 tygodnie od faktu, że zostały 3 kodeksy do "poprawienia".
Czyżby poysł umarł śmiercia naturalną i teraz każdy tworzy swoje CS by uwalić demony?:P i wampiry rzecz jasna?
Czyżby poysł umarł śmiercia naturalną i teraz każdy tworzy swoje CS by uwalić demony?:P i wampiry rzecz jasna?
No to świetnie z niecierpliwoscią czekam
Pewnie nie tylko ja 
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
a ja się stanowczo domagam w krasiach następujących zmian które wpłynął pozytywnie na grywalność tej armii:
-rangerom forestera oddać (!!!)
-ro challange jak syrena
-ro luck działa na kowadło
-wariorzy - sztandary magiczne do 25 pkt
- runelord ld 10
+ewentualnie
-slayerzy ward na 5+
- 1 doomseaker na każdy klocek slayerów
zmiany motywuje tym że karsie to plew straszny co nigdy nie wygrały jeszcze dużego turnieja, regularnie zbierają wklepy od każdego byle plewiaka, ich widok wywołuje uśmiech u każdego przeciwnika ze względu na niski poziom trudności nadchodzącej bitwy co wpływa na psychikę graczy krasnoludzkich powodując załamania nerwowe, nerwobóle i ogólną frustracje.
-rangerom forestera oddać (!!!)
-ro challange jak syrena
-ro luck działa na kowadło
-wariorzy - sztandary magiczne do 25 pkt
- runelord ld 10
+ewentualnie
-slayerzy ward na 5+
- 1 doomseaker na każdy klocek slayerów
zmiany motywuje tym że karsie to plew straszny co nigdy nie wygrały jeszcze dużego turnieja, regularnie zbierają wklepy od każdego byle plewiaka, ich widok wywołuje uśmiech u każdego przeciwnika ze względu na niski poziom trudności nadchodzącej bitwy co wpływa na psychikę graczy krasnoludzkich powodując załamania nerwowe, nerwobóle i ogólną frustracje.
- Corvus Albus
- Kretozord
Slayerzy ward? to ja chcę na wiedźmach też
błogosławieństwo Khaina 
Co do prac LS, jestem ciekawe czy po tym co zobaczę dostanę zawału, no i jak wypadną DE.
Co do prac LS, jestem ciekawe czy po tym co zobaczę dostanę zawału, no i jak wypadną DE.

Już dzisiaj będziemy więc wieszać psy, koty inne żyjątka.
Jankielu a co przewidujecie z wprowadzeniem go do regulaminu ligi na rok 2009/2010. Czy też po zrobieniu tych pary turniejów czekacie do maja by poruszyć tą kwestię na LL?
Jankielu a co przewidujecie z wprowadzeniem go do regulaminu ligi na rok 2009/2010. Czy też po zrobieniu tych pary turniejów czekacie do maja by poruszyć tą kwestię na LL?
Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
I tak sądzę że również krasie stracą możliwość brania "tylu" maszyn. Bym się nie zdziwił jakby klopy lub organy zostały ograniczone.
Próbować przepchnąć moga - zauważ Suple że juz ostatnio się zastanawiali nad zlikwidowaniem LL - bo niby po co wy istniejecie
I tak sądzę że również krasie stracą możliwość brania "tylu" maszyn. Bym się nie zdziwił jakby klopy lub organy zostały ograniczone.
Próbować przepchnąć moga - zauważ Suple że juz ostatnio się zastanawiali nad zlikwidowaniem LL - bo niby po co wy istniejecie
Nie wiem jak inni na LL, ale ja to istnieję po to, żeby mamusi nie było smutno.
A licky boom boom down!!!
Bogu dzieki, nie decydujesz o tym...BOGINS pisze:Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
z ciebie to jest chyba jakiś frustrat, który nawet demonami nie umie wycisnąć jakiegoś dobrego wyniku.Jeśli wszystkie armie zostaną w ten czy inny sposób pocięte, to sądzę że krasiom się nie należy jakieś sztuczne dopakowywanie.
Krasie są słabe, demony są mocne - to że akurat tobie ta zależność nie wpływa na wyniki z bitew nie oznacza że musisz kolejny temat zalewać spamem.
Krasie nie sa slabe, Krasie sa niezwykle nudne monotematyczne i mega schematyczne... ale napewno nie cienkie, problem tkwi w tym ze malo kto umie tym grac na poziomieLukaszxx pisze: Krasie są słabe, demony są mocne - to że akurat tobie ta zależność nie wpływa na wyniki z bitew nie oznacza że musisz kolejny temat zalewać spamem.
pzdr