1 Keeper of Secrets @ 455 Pts
General; Magic Level 1
Torment Blade [5]
1 Herald of Tzeentch @ 185 Pts
Magic Level 2; Battle Standard
Winged Horror [20]
Master of Sorcery [25]
1 Herald of Tzeentch @ 165 Pts
Magic Level 2
Master of Sorcery [25]
Spell Breaker [25]
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 120 Pts
6 Chaos Furies @ 72 Pts
6 Chaos Furies @ 72 Pts
6 Flesh Hounds of Khorne @ 210 Pts
6 Flesh Hounds of Khorne @ 210 Pts
6 Seekers of Slaanesh @ 187 Pts
Standard; Musician
Siren Standard [25]
6 Seekers of Slaanesh @ 187 Pts
Standard; Musician
Siren Standard [25]
6 Flamers of Tzeench @ 210 Pts
Casting Pool: 10
Dispel Pool: 8
Models in Army: 75
Total Army Cost: 2313
PGA - DoCh
PGA - DoCh
taka luzna propozycjo demonstracja nieslabosci demonow na te ograniczenia.. IMO demony na tym CSie bija na glowe Warriorow bez zadnego CSu... ciekawe co sadza inni
ja tez tak uwazam, z demonami warriorami sie gra ok, tyle ze demony sa lepsze na reszteCrusader pisze:A ja uważam, że jestem w stanie wygrać z tym Warkami (chociaż nie łatwo), bo masz 8DDków i scrolla, a ja mam dużo bolących czarów dla keepera, no i teoretycznie knighci wygrywają z houndami w walce powoli
Pozdro
no nie poradze ze mi zbanowali moj ulubiony uklad speciali wagony juz opatentowal Kołek to tak glupio teraz zgapiac zreszta cipki z siren standardem tez mysle dadza rade na Lizaki, WoCh, DE, HE, Imperium jak znalazlShino pisze:moze i uniwersalna ale imo znacznie bardziej do powalczenia z moimi tk niz opcja z 4 unitami psow
grasz w koncu warriorami czy demonami? bo symultanicznie 2 armiami nie da rady
z woch imo masz problem tu z lizi jest latwiej przez syrenke:) z de nie wiem musialbym przkminic bo harpe sa zbyt manewrowne zeby ustawic syrenke na nie
z woch imo masz problem tu z lizi jest latwiej przez syrenke:) z de nie wiem musialbym przkminic bo harpe sa zbyt manewrowne zeby ustawic syrenke na nie
nie czy demonami czy warriorami tylko czy wogleShino pisze:grasz w koncu warriorami czy demonami? bo symultanicznie 2 armiami nie da rady
na harpie to oprocz syrenki mam 2x furie z LD 9 i latajacym bsb, zreszta harpii bedize max x3, bardziej obawiam sie DR i Shadow z kuszami...