Pozdro

Moderator: Gremlin
A leśni drudzi?Qbas pisze:Magia mogłaby być trochę lepsza, ale z drugiej strony nie pasuje to do klimatu dzikiej armii z lasu.
Bardziej myślałem o nowej jednostce. Pełniliby oni rolę podobną do Priest'ów w Imperium.Qbas pisze:P.S. Druidzi to fajny pomysł - np. dostęp do domeny niebios
Może i przesadzam ale chętnie bym widział zasadę taka ze leśne elfy (nie duchy lasuMagia mogłaby być trochę lepsza, ale z drugiej strony nie pasuje to do klimatu dzikiej armii z lasu.
Kolejna sprawa to jakieś ASV'y, ale to też mija się z fluffem.
Moim zdaniem mogliby trochę ugrywalnić Treekiny i Warhlaki (cena/jakość).
I swoją drogą przydałby się jakiś bajer dla całej armii, tak jak np. u HE asf czy u DE hate do wszystkich. Mógłby to być nie wiem, urok, który daje np. -1 do trafienia w nas Very Happy
O druidach coś w stylu jak ty mówisz voodoo napisałem w tym temacie bodajże miesiąc przed tobą ale po komentarzach chyba ludziom się nie spodobałoBardziej myślałem o nowej jednostce. Pełniliby oni rolę podobną do Priest'ów w Imperium.
Przyjmowanie form zwierzęcych (np. 3 rodzaje) dawałoby szanse w zwarciu i walce wręcz (lepsze od magów, ale gorsze od herosów wojowników) ale zarazem mogliby rzucać jakieś bonusy w postaci bound spelli np. hate, franzy. Generowaliby 1 kostkę DD Wink