CS od 700-1000 punktów
CS od 700-1000 punktów
Razem z Corleone dzisiaj omawialiśmy mały CS na małe punkty typu 700-1000. Co wy byście zmienili ?
-max 2 hero (bretonia dostaje swoje +1).
-max 4 poziomy magii, bound spell=1 poziom.
-zakaz dublowania specjali .
-max 2 oddzialy latające
-maksymalna cena bohatera 230pts.
EDIT : Hydra , Smok , Steam Tank , Treeman "zjadają " dodatkowo slot hero
VC:
-model kawaleryjski nie może używać drakenhoff banner
DE:
-ring of hotek zajmuje 2 poziomy magii.
Po przemyśleniu : Usuwamy to ograniczenie z corami , ale wsadzamy ograniczenia na lataczy . Czekamy na dalsze propozycje !
-max 2 hero (bretonia dostaje swoje +1).
-max 4 poziomy magii, bound spell=1 poziom.
-zakaz dublowania specjali .
-max 2 oddzialy latające
-maksymalna cena bohatera 230pts.
EDIT : Hydra , Smok , Steam Tank , Treeman "zjadają " dodatkowo slot hero
VC:
-model kawaleryjski nie może używać drakenhoff banner
DE:
-ring of hotek zajmuje 2 poziomy magii.
Po przemyśleniu : Usuwamy to ograniczenie z corami , ale wsadzamy ograniczenia na lataczy . Czekamy na dalsze propozycje !
Ostatnio zmieniony 3 lis 2008, o 15:20 przez Janiszek, łącznie zmieniany 5 razy.
No dobra , może jest na kolanie ale ja widzę w tym sens , jeżeli chłopaki chcą to niech to robią , przecież im nie zabronisz a coś takiego może się przydać. Co prawda trochę nie dopracowane to to ale jakbyście włożyli w to troszkę więcejTak ogólnie to smieszy mnie troche ten CS. Nie widze sensu w układaniu "na kolanie" iluś tam CSów w danych progach punktowych.
PS. Flamery są MOOOOOCNE....
ad1 Czołg , Hydra , Treeman , Gigant , Smok .DolmiR pisze:Jaki grywalny model ma więcej niż 5 woundów?
Flamery nie są mocne? Pograj z nimi troche więcej.
Tak ogólnie to smieszy mnie troche ten CS. Nie widze sensu w układaniu "na kolanie" iluś tam CSów w danych progach punktowych.
Flamery są mocne ale każdą jednostkę mam ciąć w DL?Wystarczy ograniczenie magii i psów .
A CS nie na kolanie , tylko po prostu nie jest tak szczegółowy jak CS Furiona bo jest na małe bitwy . Ale jeżeli tak sądzisz , wymyśl coś lepszego i zapodaj ! Nie poprzestawaj na krytyce .
Zimnokrwisty pisze:No dobra , może jest na kolanie ale ja widzę w tym sens , jeżeli chłopaki chcą to niech to robią , przecież im nie zabronisz a coś takiego może się przydać. Co prawda trochę nie dopracowane to to ale jakbyście włożyli w to troszkę więcejTak ogólnie to smieszy mnie troche ten CS. Nie widze sensu w układaniu "na kolanie" iluś tam CSów w danych progach punktowych.
PS. Flamery są MOOOOOCNE....
Proszę Zimnokrwisty , odpowiedz mi na pytanie jak ma wyglądać CS na 700 punktów dopracowany .Prosze napisz mi takiego.
Flamery są mocne , ale tak jak już powiedziałem nie trzeba ich ciąć .
Ostatnio zmieniony 2 lis 2008, o 21:57 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
Tak, tak, BoH też trzeba zbanować, nie lubię jak ludzie biorą książkę na małych magach i jeszcze do niej 2x scrolla dopychają.
Chłopaki dajcie spokój z tymi CSami
Chłopaki dajcie spokój z tymi CSami
Book of Hoeth drogi kolego kosztuje 100 punktów więc trudno go dać na herosa który ma limit 50 punktów Proponuje dokładnie czytać tytuł tematu .Artein pisze:będę stronniczy ale jak Ring of Hotek to i Book of Hoeth (chyba nie pomyliłem itemu)
kurka : CS napisaliśmy bo chcemy organizować małe turnieje. Napisałem posta na forum , bo chciałem zobaczyć jak CS wyglada w oczach graczy . Zobaczyłem Twoją , ok. Nie chcesz nie czytaj Potem przez taki spam mi zamkną temat .
Spamuje zawszeZimnokrwisty: ty zawsze tak spamujesz, czy masz po prostu teraz taki okres? A może chcesz uraczyć użytkowników swoim zajebistym poczuciem humoru? Idź nabijać posta do PiM Wink
Napisałeś posta więc wyrażam swoją opinie , wg. mnie pendanta należy przyciąć bo jest naprawdę mocny , w zwykłym CS jest przykrócony więc może uracz mnie odpowiedzią dlaczego wg. Ciebie należy go niebanować a nie zachowujesz się jak dupa wołowa i nie wiesz co mówisz
Bardzo ładnie, na moim monitorze się w nim światło odbija ale pozatym jest git...Napisałem posta na forum , bo chciałem zobaczyć jak CS wyglada w oczach graczy .
A, tak poważnie: zagram bitwę na zasadach tego CS'a i wtedy wam powiem co jest złe (bo narazie wszystko wygląda cacy).
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD