CS od 700-1000 punktów

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

CS od 700-1000 punktów

Post autor: Janiszek »

Razem z Corleone dzisiaj omawialiśmy mały CS na małe punkty typu 700-1000. Co wy byście zmienili ?
-max 2 hero (bretonia dostaje swoje +1).

-max 4 poziomy magii, bound spell=1 poziom.

-zakaz dublowania specjali .

-max 2 oddzialy latające

-maksymalna cena bohatera 230pts.

EDIT : Hydra , Smok , Steam Tank , Treeman "zjadają " dodatkowo slot hero

VC:

-model kawaleryjski nie może używać drakenhoff banner

DE:

-ring of hotek zajmuje 2 poziomy magii.

Po przemyśleniu : Usuwamy to ograniczenie z corami , ale wsadzamy ograniczenia na lataczy . Czekamy na dalsze propozycje ! :D
Ostatnio zmieniony 3 lis 2008, o 15:20 przez Janiszek, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
R.I.P.
Wałkarz

Post autor: R.I.P. »

Jeżeli ma to być na 700-1000 pkt. to chyba nic...
bound spell=1 poziom
to bym chyba wywalił...
:!: Buhahahaha :!:

Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Ja bym ograniczył jeszcze Pendant of Khaleth. No i nie rozumiem czemu klauzule na Cory założyłeś ale spoko.

Mam jeszcze pytanie , czy ten wasz CS będzie obowiązywał też zasady tamtego CS + te , czy tylko te ??

Pozdrowienia
Obrazek

Janiszek
Masakrator

Zimnokrwisty pisze:
Mam jeszcze pytanie , czy ten wasz CS będzie obowiązywał też zasady tamtego CS + te , czy tylko te ??
Jakiego tamtego CS ? :?: :?:

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

CS Furionowego , na 2250. Czy będą sloty i tak dalej.
Obrazek

Janiszek
Masakrator

CS Furiona to , że tak powiem inna bajka . Ten CS jest mały , na małe bitwy i mniej szczegółowy :P

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

"Ten CS jest mały , szczegółowy , doskonały"

^^ Masz hasło na swojego CS :P

Prawa autorskie są twoje , jeżeli powiesz mi poco Cory ograniczać :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Corleone
Pseudoklimaciarz

Post autor: Corleone »

Zmieniliśmy ze skaVenem zapis o corach :wink:

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

^^ Noto masz hasło

Teraz jest okej , wymyśle wam kolejne hasło jak dodacie że Harpie zaliczają się do minimalnej wymaganej liczby jednostek podstawowych w armii :D

A tak na serio to ja bym jeszcze jakoś Demony ograniczył :) Może zbanować Flamery na tak małe pkt ??
Obrazek

Janiszek
Masakrator

Demony i tak są już obcięte . Max 4 lvl magii , nie można dublowac psów ;) a flamery nie są aż takie dobre żeby je ciąć .

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Jaki grywalny model ma więcej niż 5 woundów?

Flamery nie są mocne? Pograj z nimi troche więcej.

Tak ogólnie to smieszy mnie troche ten CS. Nie widze sensu w układaniu "na kolanie" iluś tam CSów w danych progach punktowych.

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Tak ogólnie to smieszy mnie troche ten CS. Nie widze sensu w układaniu "na kolanie" iluś tam CSów w danych progach punktowych.
No dobra , może jest na kolanie ale ja widzę w tym sens , jeżeli chłopaki chcą to niech to robią , przecież im nie zabronisz a coś takiego może się przydać. Co prawda trochę nie dopracowane to to ale jakbyście włożyli w to troszkę więcej ;)

PS. Flamery są MOOOOOCNE....
Obrazek

Janiszek
Masakrator

DolmiR pisze:Jaki grywalny model ma więcej niż 5 woundów?

Flamery nie są mocne? Pograj z nimi troche więcej.

ad1 Czołg , Hydra , Treeman , Gigant , Smok .

Flamery są mocne ale każdą jednostkę mam ciąć w DL?Wystarczy ograniczenie magii i psów .

A CS nie na kolanie , tylko po prostu nie jest tak szczegółowy jak CS Furiona bo jest na małe bitwy . Ale jeżeli tak sądzisz , wymyśl coś lepszego i zapodaj ! Nie poprzestawaj na krytyce .

Zimnokrwisty pisze:
No dobra , może jest na kolanie ale ja widzę w tym sens , jeżeli chłopaki chcą to niech to robią , przecież im nie zabronisz a coś takiego może się przydać. Co prawda trochę nie dopracowane to to ale jakbyście włożyli w to troszkę więcej ;)

PS. Flamery są MOOOOOCNE....

Proszę Zimnokrwisty , odpowiedz mi na pytanie jak ma wyglądać CS na 700 punktów dopracowany .Prosze napisz mi takiego.

Flamery są mocne , ale tak jak już powiedziałem nie trzeba ich ciąć .
Ostatnio zmieniony 2 lis 2008, o 21:57 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

będę stronniczy ale jak Ring of Hotek to i Book of Hoeth (chyba nie pomyliłem itemu)
:roll:

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

będę stronniczy ale jak Ring of Hotek to i Book of Hoeth (chyba nie pomyliłem itemu)
To bądź też bezstronny , a co z Pendantem ;) jego już nie trzeba ograniczać ??
Obrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Tak, tak, BoH też trzeba zbanować, nie lubię jak ludzie biorą książkę na małych magach i jeszcze do niej 2x scrolla dopychają.

Chłopaki dajcie spokój z tymi CSami :)

Awatar użytkownika
Corleone
Pseudoklimaciarz

Post autor: Corleone »

Zimnokrwisty: ty zawsze tak spamujesz, czy masz po prostu teraz taki okres? A może chcesz uraczyć użytkowników swoim zajebistym poczuciem humoru? Idź nabijać posta do PiM :wink:

Janiszek
Masakrator

Artein pisze:będę stronniczy ale jak Ring of Hotek to i Book of Hoeth (chyba nie pomyliłem itemu)
:roll:
Book of Hoeth drogi kolego kosztuje 100 punktów więc trudno go dać na herosa który ma limit 50 punktów :roll: :wink: Proponuje dokładnie czytać tytuł tematu .

kurka : CS napisaliśmy bo chcemy organizować małe turnieje. Napisałem posta na forum , bo chciałem zobaczyć jak CS wyglada w oczach graczy . Zobaczyłem Twoją , ok. Nie chcesz nie czytaj :wink: Potem przez taki spam mi zamkną temat .

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Zimnokrwisty: ty zawsze tak spamujesz, czy masz po prostu teraz taki okres? A może chcesz uraczyć użytkowników swoim zajebistym poczuciem humoru? Idź nabijać posta do PiM Wink
Spamuje zawsze :D

Napisałeś posta więc wyrażam swoją opinie , wg. mnie pendanta należy przyciąć bo jest naprawdę mocny , w zwykłym CS jest przykrócony więc może uracz mnie odpowiedzią dlaczego wg. Ciebie należy go niebanować a nie zachowujesz się jak dupa wołowa i nie wiesz co mówisz
Obrazek

Awatar użytkownika
R.I.P.
Wałkarz

Post autor: R.I.P. »

Napisałem posta na forum , bo chciałem zobaczyć jak CS wyglada w oczach graczy .
Bardzo ładnie, na moim monitorze się w nim światło odbija ale pozatym jest git...

A, tak poważnie: zagram bitwę na zasadach tego CS'a i wtedy wam powiem co jest złe (bo narazie wszystko wygląda cacy).
:!: Buhahahaha :!:

Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD

ODPOWIEDZ