W związku z tym ciężko mi coś doradzić, bo sam jakiejś walki nie musiałem toczyć... Rodzice to ciężki kawałek chleba, siła wyższa

No i to co wszyscy tam wyżej pisali, co więcej można zrobić

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a u nas 25 zetaTomCio pisze:Podrożało?Asassello pisze: gram zioła kosztuje ok 40 zł.. to jest dopiero drogie hobby..Sku***syny!
Nie wiem, od gimnazjum się w to nie bawię, ale zawsze było po 30zł.Leszczu pisze:a u nas 25 zetaTomCio pisze:Podrożało?Asassello pisze: gram zioła kosztuje ok 40 zł.. to jest dopiero drogie hobby..Sku***syny!
![]()
![]()
![]()
To gdzie ty kupujeszgram zioła kosztuje ok 40 zł.. to jest dopiero drogie hobby..
dobrze prawiNie wiem, od gimnazjum się w to nie bawię, ale zawsze było po 30zł. Rolling Eyes
Jeśli ktoś ci powie, że to hobby zajmuje za dużo czasu, jest drogie i dla dzieci, to odpowiedz
"Znajdź mi hobby które jest tanie, nie zajmuje dużo czasu i nie interesuje się tym ani jedno dziecko,a przy okazji spodoba mi się i będzie ciekawe."
Tu masz akurat alternatywę. Albo będzie to hobby tanie, ale zajmujące dużo czasu, albo drogie, ale mało czasochłonne. A wfb i drogie, i czasochłonne :/tanie? nie zajmuje dużo czasu?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No weź sobie Jasiu nie rób jaj. Wiem, że temat może i ciekawy, a przynajmniej jeden z tutejszych modów używkami nie gardzi, ale nie wydzielę na forum tematu o cenie sztuki jarania bo to nie hyperreal jest i na forum moderatorskim by mnie zjedli żywcem. Aczkolwiek przypominam, że Niezwykli to temat w którym granice wolności słowa są zdecydowanie największe.Jasiuuu pisze:Asassello pewnie hash najwyższej jakości z Mundżurii zachodniej ściąga.
Nie no ale sztuki się nie opłaca brać za 30zł tak samo jak nie opłaca się kupowac małych butelek wódki .
prosiłbym moda o wydzielenie tematu n.t. ceny używek
Zgadzam się ( turniejowy sprzęt do SB - w granicach 7000zl , BJJ - odżywki i siłownio - basenowe sprawy - 500 - 600 zł miesięcznie ... ).A battle nie jest hobby specjalnie drogim, armia, która nadaje się do gry w różnych kombinajach na 2000-2500 kosztuje w okolicach 1000 zł. Jeżeli mówimy tu o wydatkach na hobby to jest tyle co nic