Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Myślę, że on ma to w dupie, bo wystawiać można co się chce i za ile się chce, a każdy chce zarobić i to, że znalazł się ktoś kto to kupił za tyle to już nie jego sprawa.vanswirr pisze:W mpjej ocenie przekracza to granicę między uczciwym zarobkiem a kanciarstwem.
jezeli sprzedałeś gumowego smoka za 250 zł to masz ode mnie szczere gratulacje.Jak to fajnie być obgadywanym. Cool
Ale dla informacji wszystkich - wystawiłem go na Allegro cały jeden raz i poszedł właśnie za 250 złotych. Wink
A w mojej ani trochę. Standardowa praktyka handlowa - kupić tanio, sprzedać drogo.W mpjej ocenie przekracza to granicę między uczciwym zarobkiem a kanciarstwem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Demagogia, drogi Jankielu. Tu masz stosunek kosztów (zakup figurki ) do zysku jak 1 : 4.Jankiel pisze:
Zresztą, pytanie zawodowe, czy napisanie jednostronicowego pozwu o wydanie nakazu zapłaty na 300 tys i przyjęcie kosztów zastepstwa w pełnej wysokości to kanciarstwo?
A ty myślisz ze gw jaki ma przelicznik, tam taka proporcja to byłby luksus dla battlowcówvanswirr pisze:Tu masz stosunek kosztów (zakup figurki ) do zysku jak 1 : 4.
Zapytałem skąd figurka i usłyszałem:Skaven pisze:
A co sprzedania smoka to jak dla mnie bez problemu a nawet za więcej, niewiedza kosztuje a jak ktoś chce wiedzieć z kąd i co to jest to moze sie zapytać a nie mieć potem pretensje.