ha już wiem skad to wynika jak przepuszczam obrazek przez forum to go zmniejsza wyslę ci na mail już poprawny a tu tak poglądowo, moz ektoś ma jescze inne zdanie
o ile takowe sie liczy
IMO lepiej by wyglądałeo na takim ciemnym tle tak mrocznie budzi niepokój nastrój i czytąłeś moją historyjke?
opcja 3 jak narazie jest najlpesza.. choc ja tez z checia bym sie pozbył tego drzewa.
Ice-T,jak mozesz to zamarz to drzewo tłem gwiazd.. a potem wstaw na to miejce ta wierzyczke..ale nie tak ciemna jak w wersji 1 czy 2 (zeby było widac jej strukture).
tylko trzeba dobrze wpasowac sie w tą smugę na niebie..zeby tak jakby wylatywała z wierzy
co do komentarzy to pracuje nad tym, tak samo jak nad uzytkownikami, niestety ostatnia próba dodawania komentarzy zakonczyla sie całkowitym nie wyswietlaniem sie strony.
opcja nr 3 jest najlepsza jak narazie ... zobaczymy jak to będzie się prezentowało bez drzewka ... drzewko tez powinno być w perspektywie tak samo jak wieże.
tak jak mówi Asassello.
Ja bym byl nawet jeszcze za tym, aby zrobić z niej jedną wieże, tzn obciać te dwie odnogi...
Mi się Wieża z Saphery zawsze kojarzyla jako jedna, bardzo smukla budowla z ostrą iglicą. Ta wieża jest bardzo fajna, ale jakby byla tylko jedna, a nie tak naprawde 3, myśle, zę da rade to zrobobić, prawda?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.