Tower of Hoeth
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
kazde zdanie sie liczy
ale lepiej nie kombinuj za bardzo, bo nic z tego nie wyjdzie
ale lepiej nie kombinuj za bardzo, bo nic z tego nie wyjdzie
wieżyczka spoko, jednak wstaw je w tatmo drzewo, gdyż jest ono kiepskie i po drugie zatraca si e perspektywa
ok, tylko naklej ją na drzewo, gdyż zakrzywia ono perspektywe
opcja 3 jak narazie jest najlpesza.. choc ja tez z checia bym sie pozbył tego drzewa.
Ice-T,jak mozesz to zamarz to drzewo tłem gwiazd.. a potem wstaw na to miejce ta wierzyczke..ale nie tak ciemna jak w wersji 1 czy 2 (zeby było widac jej strukture).
tylko trzeba dobrze wpasowac sie w tą smugę na niebie..zeby tak jakby wylatywała z wierzy
co do komentarzy to pracuje nad tym, tak samo jak nad uzytkownikami, niestety ostatnia próba dodawania komentarzy zakonczyla sie całkowitym nie wyswietlaniem sie strony.
tak przy okzji, Semi wrzucił juz pare atykułów
Ice-T,jak mozesz to zamarz to drzewo tłem gwiazd.. a potem wstaw na to miejce ta wierzyczke..ale nie tak ciemna jak w wersji 1 czy 2 (zeby było widac jej strukture).
tylko trzeba dobrze wpasowac sie w tą smugę na niebie..zeby tak jakby wylatywała z wierzy
co do komentarzy to pracuje nad tym, tak samo jak nad uzytkownikami, niestety ostatnia próba dodawania komentarzy zakonczyla sie całkowitym nie wyswietlaniem sie strony.
tak przy okzji, Semi wrzucił juz pare atykułów
Dodałem mozliwosc umieszczania komentarzy.
jesli zacznie pojawiac sie duzo spamu, to zrobie odpowiednie zabezpieczenie
Ice-T jak tam zabawa w grafika ?
jesli zacznie pojawiac sie duzo spamu, to zrobie odpowiednie zabezpieczenie
Ice-T jak tam zabawa w grafika ?
- Szrederator
- Chuck Norris
Hmmm........ to drzewko jest trochę za duże w porównaniu do tej wierzy.
nie stoi bliżej, bo nie ma perspektywy, a więc jest do kitu.
hmm.. IMO najlepiej.. drzewo out.. wieża cała w kolorze czarnym, nisko osadzona w miejscu drzewa. i koniec.
nie ma co tu kombinowac.. to ma być proste.. zbedne fajerwerki sa niepotrzebne. po prostu nie bedzie to pasował do reszty strony.
Ice-T mogłbys mi podesłac na maila sama wierze.. najlepiej juz w jendym kolorze?
nie ma co tu kombinowac.. to ma być proste.. zbedne fajerwerki sa niepotrzebne. po prostu nie bedzie to pasował do reszty strony.
Ice-T mogłbys mi podesłac na maila sama wierze.. najlepiej juz w jendym kolorze?
tak jak mówi Asassello.
Ja bym byl nawet jeszcze za tym, aby zrobić z niej jedną wieże, tzn obciać te dwie odnogi...
Mi się Wieża z Saphery zawsze kojarzyla jako jedna, bardzo smukla budowla z ostrą iglicą. Ta wieża jest bardzo fajna, ale jakby byla tylko jedna, a nie tak naprawde 3, myśle, zę da rade to zrobobić, prawda?
Ja bym byl nawet jeszcze za tym, aby zrobić z niej jedną wieże, tzn obciać te dwie odnogi...
Mi się Wieża z Saphery zawsze kojarzyla jako jedna, bardzo smukla budowla z ostrą iglicą. Ta wieża jest bardzo fajna, ale jakby byla tylko jedna, a nie tak naprawde 3, myśle, zę da rade to zrobobić, prawda?
Kosa, tak jak pisałem.. wszystko da sie zrobić.. tylko trzeba nad tym posiedziec.