Gallery --> ZiMny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gallery --> ZiMny
Na dobry początek wrzucam swoją pierwszą pomalowaną figurkę DE. Jest to obsługant Balisty.Z biegiem czasu wrzucę resztę figurek , ostrzegam że ta jest moja pierwsza i nie zbyt długo nad nią pracowałem.Komentarze mile widziane.
Niestety zdjęcia prześwietlone.
Niestety zdjęcia prześwietlone.
1. Co do krwi to masz racje ale jak wspomniałem była to moja pierwsza figurka ( malowana 2 miesiące temu ) , a wtedy nie miałem jeszcze pojęcia o cieniach , washach itp.jak na TT to miłe dla oka oczywiście jak na poczatek Wink
krew na figurce to nie maźnięcie blood red poczytaj tutoriale Wink przydadza sie na przyszłosć napewno. nowa washe po odpowiedzich trikach też daja super efekty
2. Niedługo wrzucę Asasynka , który jest trochę bardziej dopieszczony Cienie i Washe na nim są .
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie- przyjemny TT, jednak śnieg na podstawcce mało naturalny. Myśle że ciekawszy efekt uzyskłbś nakładając śnieg punktowo na baze z piaseczku.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Gratki odwagi mi juz jej bakuje na tym forum...
Fotki mało naświetlone i moze dlatego figurki wyglądają hmmm ciemno i mało wyraziscie
Btw. My początkujący róbmy mniejsze zbliżenia nie mamy photoshopa by robić poprawki... ( figsy mistrzów wyglądają jak namalowane na papierze a nie jak oryginalne... )
W sumie wszystko Si. Tylko fakt cos nie tak z buźką... no i mało cieni na plaszczyku ( pewnie słabo kryją farbki czerwone... mnie to wk... ) czekam na assasina i Hydrę i Coki
W sumie jak na 1 figurkę to super. pokaż całość z boltem i z wiekszej odległości a bedzie git...
Pozdrawiam i czekam na konkurencje
Fotki mało naświetlone i moze dlatego figurki wyglądają hmmm ciemno i mało wyraziscie
Btw. My początkujący róbmy mniejsze zbliżenia nie mamy photoshopa by robić poprawki... ( figsy mistrzów wyglądają jak namalowane na papierze a nie jak oryginalne... )
W sumie wszystko Si. Tylko fakt cos nie tak z buźką... no i mało cieni na plaszczyku ( pewnie słabo kryją farbki czerwone... mnie to wk... ) czekam na assasina i Hydrę i Coki
W sumie jak na 1 figurkę to super. pokaż całość z boltem i z wiekszej odległości a bedzie git...
Pozdrawiam i czekam na konkurencje
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Fajawe malowanko chciałbym tak malować,mam kupe farb w domu i niemoge sie zabrać do malowania jakoś
popracuj nad techniką robienia fotek:) naturalne światło spróbuj. jest cały artykuł o robieniu zdjęć modelom, polecałbym przeczytać bo szkoda tracić efektu przez zdjęcia;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Mój pierwszy model wyglądał owiele gorzej (jak go znajde to dam foty).
Fotki-Ćwiczenie czyni mistrza...
Figurka- Jak na początek...Bardzo nice, poza twarzą, acz z tą ja mam problemy po dziś dzień
Fotki-Ćwiczenie czyni mistrza...
Figurka- Jak na początek...Bardzo nice, poza twarzą, acz z tą ja mam problemy po dziś dzień
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD