nawet zastanawiałem się nad screamerami, ale bez warda to już totalnie ssą... może chociaż screamerom byście zostawili warda od wszystkiego? przecież to 1w z t3, byle łuki to zdejmują
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
W sumie muszę się zgodzić. dodatkowe ograniczanie liczby flamerów nie jest konieczne.2. Myślę, że nawet mocne ograniczenie demonów jest dla prowadzących je graczy lepsze niż całkowite ich zbanowanie. Faktycznie zdjąłem to ograniczenie, ale myślę, że i tak dosyć mocno są demony obcięte, ale jeszcze grywalne.
Zauważ że nawet z hełmem takie 3 wraithy + banshee nawet z 20 zwykłej piechoty z 4+ AS nie są w stanie wygrać 1szej rundy (a kolejne rundy to już możliwy kantratak itp.), nie mówiąc już jak jest bez hełmu albo gdy ta piechota ma T4 czy inne bonusy. I zakładasz, że do walki muszą dojść w komplecie.W Balancing Patchu górna granica to na przykład aż 6 sztuk.1. Z moich obserwacji wynika, że na ogół wraithy jak już dojdą i dostana WS z hełmu to robią sieczkę i nie potrzeba im do tego szarżowania z boku. Myślę, że 4 to opcja rozsądna.
troche mnie to rozdrażniłoWjazd: 10 zuych