Kampania listopadowa - Imperium Gier
- Romendakil
- Mudżahedin
2 osoby się nie zgłosiły.
Trzeci stół może grać drugą turę powoli.
Trzeci stół może grać drugą turę powoli.
- Romendakil
- Mudżahedin
To chyba nie warto na nich czekać. Proponuję dać im czas do dzisiaj do 20:00 a jak nie to zaczynać bez. Co na to inni gracze stołu 2?
- dark kaczuszka
- "Nie jestem powergamerem"
łok ja już wysłałem swoje ruchy
Kto się nie zgłosił i co z takim fantem zrobić?2 osoby się nie zgłosiły.
Można zagrodzić ten stół morzem i górami tak jak na pierwszej planszy?

Kash gramy jakieś duże pkt na FCS

W sobotę mam grać ze Skavenem. Jeśli natomiast jakimś cudem nie dotarłby do nas to jak najbardziej.
Trzeci stół - możemy lecieć z nowymi ruchami.
Trzeci stół - możemy lecieć z nowymi ruchami.
Raptor - dziecko szczescia - wygral, jak bede mial wiecej czasu (i bede w stanie) to napisze pozniej raport 
Dodam tylkoze moj general na swini klepal sie z kusznikami 5 combatow i zabijal po jednym na faze walki
. Jakby Raptor nie zalowal punktow na muzyka to bym 5 brejkow nim rzucal - ach ci orkowi turboklepacze 

Dodam tylkoze moj general na swini klepal sie z kusznikami 5 combatow i zabijal po jednym na faze walki

fakt nie odzywalem sie, po niekad nie mam na razie czasu... przepraszamMJT pisze:Na 2 stole kampanii eliminuje Artego i Szkota, nie zrobili ruchów nie odzywają się... dzisiaj powstanie mniejsza mapa i na nią naniosę Wasze ruchy - wtedy wrzucę ją tutaj i bedziemy mogli kontynuować kampanię.

tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Jak cie spotkam dostaniesz liscia, bez zartow.Arte pisze:fakt nie odzywalem sie, po niekad nie mam na razie czasu... przepraszamMJT pisze:Na 2 stole kampanii eliminuje Artego i Szkota, nie zrobili ruchów nie odzywają się... dzisiaj powstanie mniejsza mapa i na nią naniosę Wasze ruchy - wtedy wrzucę ją tutaj i bedziemy mogli kontynuować kampanię.
To jak jak skoniczysz ze skavenem albo on z Tobą to może wtedy.W sobotę mam grać ze Skavenem. Jeśli natomiast jakimś cudem nie dotarłby do nas to jak najbardziej.
Ja rano prawdopodobnie z Charkim zagram

Gram ze Skavenem o 11:00.
Niewierne swinskie ryje, podniesliscie brudne łapsko na Mroczne Królestwo!Charki pisze:Raptor - dziecko szczescia - wygral, jak bede mial wiecej czasu (i bede w stanie) to napisze pozniej raport
Dodam tylkoze moj general na swini klepal sie z kusznikami 5 combatow i zabijal po jednym na faze walki. Jakby Raptor nie zalowal punktow na muzyka to bym 5 brejkow nim rzucal - ach ci orkowi turboklepacze
Wasze łapsko zostało odciete i Mroczni przechodza do kontrataku...
Gdyby nie wasza glupia natura, stwierdzilibysmy zescie odwazni!
Lord Raptor V Szwadron Mrrrrocznej Ekspedycji

Dobra po wielu perypetiach mamy mapę na drugim stole kampanii. Poniżej sytuacja na niej, flagi to lokalizacja armii.
Stan kasy: Sławek(kolor czerwony) 900, Arbaal (niebieski) 1107, Dibo(zielony) 1000, Rommendakil(żółty) 900
Czekam na kolejne rozkazy do poniedziałku wieczorem, gdyż nie ma bitew.

Stan kasy: Sławek(kolor czerwony) 900, Arbaal (niebieski) 1107, Dibo(zielony) 1000, Rommendakil(żółty) 900
Czekam na kolejne rozkazy do poniedziałku wieczorem, gdyż nie ma bitew.

- Romendakil
- Mudżahedin
A co z wartościami armii? Rozbudowami prowincji(innych graczy oczywiście)? I w ogóle z informacjami z danej tury.
Sama mapa to trochę mało.
Sama mapa to trochę mało.
Co z podsumowaniem pierwszego stołu Sławku? Wiemy już, że mighty assault orków się nie powiódł, za to sneaky attack Tombów tak. Co dalej? Jakie pojawiły się armie, jaki kto ma dochód, jak silne prowincje? Do kiedy rozbudowy 2iej tury?
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5 ... lacja.html - nie wiem jak Wam, ale mnie ta znana kompilacja, a już szczególnie akcja z 1:21 sekundy tego filmiku, kojarzy się z Charkim, który w najważniejszym momencie bitwy robi 5 ataków na trójkach i dwójkach 

Ja nie rozumieć co twoja rozmawiać, ale my i tak zmiażdzyć Twoja cojonesSauruS PoweR pisze: Niewierne swinskie ryje, podniesliscie brudne łapsko na Mroczne Królestwo!
Wasze łapsko zostało odciete i Mroczni przechodza do kontrataku...
Gdyby nie wasza glupia natura, stwierdzilibysmy zescie odwazni!
Lord Raptor V Szwadron Mrrrrocznej Ekspedycji

@Ksch
Bałdzo śmieszne, bałdzo śmieszne