Przeciez te w linku maja napis na uchwycie "Italeri"..SauruS PoweR pisze:http://allegro.pl/item479386859_pedzelk ... chwyt.html
te sa do dupy
calkiem ok sa italeri
Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Corvus Albus
- Kretozord
Szybkie pytanie: metalowe figurki można wyczyścić w rozcięczalniku bo tylko to mam w domu na chwile obecną a walczę z masakryczną farba na figurce z allegro.?
Ja to robie rozcienczalnikiem, jesli farba nie chce schodzic (zdarzaly mi sie juz jakies dziwne olejne wynalazki), to bierzesz szczoteczke do zebow i szorujesz. Do skutku
Szybie pytanie, bo nie wiem, czy kupić:
do czego służą farby Citadel Wash? Dobre są? Maluję Vallejo, ale nie wiem o co chodzi z Washem. A przde wszystkim, czy jest dobra:)
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
A ponadto: jaki kolor z cytadelek /połączenie kolorów/ pozwala na uzyskanie barwy rdzy?
do czego służą farby Citadel Wash? Dobre są? Maluję Vallejo, ale nie wiem o co chodzi z Washem. A przde wszystkim, czy jest dobra:)
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
A ponadto: jaki kolor z cytadelek /połączenie kolorów/ pozwala na uzyskanie barwy rdzy?
Czym się róznią washe citadeli od rozwodnionej farby? Bo zastanawiam się, czy jest sens kupować.
http://mgla.pl/images/products/upimg/453-1566.jpg
Jak ten kolor osiagnac? Szary + co? Myslalem nad szary + niebieski rozjasniany dwarf fleshem/rottingiem?
Jak ten kolor osiagnac? Szary + co? Myslalem nad szary + niebieski rozjasniany dwarf fleshem/rottingiem?
Też wygląda mi to na coś w stylu Shadow Grey
A ja też zadam pytanie, z nieco innej beczki:
Co zrobić z puszkami po zużytych sprejach GW? Zebrało mi się kilka i nie do końca wiem czy można je po prostu wywalić do kosza, czy lepiej oddać gdzieś do zutylizowania?
A ja też zadam pytanie, z nieco innej beczki:
Co zrobić z puszkami po zużytych sprejach GW? Zebrało mi się kilka i nie do końca wiem czy można je po prostu wywalić do kosza, czy lepiej oddać gdzieś do zutylizowania?
Zrób makiete do 40-stki i sprzedaj :p
-
- Kretozord
Chować do szafki.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Odkurzać je odkurzaczem, albo myć w rozpuszczalniku...
Ja narazie trzymam moje figrki w przeźroczystych plastikowych pojemnikach, narazie mam pomalowanych mało to się meszczą w dwuch - akurat cały regiment wchodzi do jednego
Rozpuszczalnik? Nie słuchaj tego
Zdmuchnąć, sprężone powietrze, można też bez żadnego ryzyka przemyć niezbyt mocnym strumieniem wody. Jest sporo metod
Zdmuchnąć, sprężone powietrze, można też bez żadnego ryzyka przemyć niezbyt mocnym strumieniem wody. Jest sporo metod
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To byl zart. Bo przeciez co to za problem jak sie figurki kurza?Rozpuszczalnik? Shocked Nie słuchaj tego Confused
A ja mam pytanie jak zrobic szescian z wody, n.p. na dioramie?
nie wiem czy o to Ci chodzi ale http://akaranseth.over-blog.com/pages/H ... 60896.htmlBosch pisze:To byl zart. Bo przeciez co to za problem jak sie figurki kurza?Rozpuszczalnik? Shocked Nie słuchaj tego Confused
A ja mam pytanie jak zrobic szescian z wody, n.p. na dioramie?