Przeciez te w linku maja napis na uchwycie "Italeri"..SauruS PoweR pisze:http://allegro.pl/item479386859_pedzelk ... chwyt.html
te sa do dupy
calkiem ok sa italeri
Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Corvus Albus
- Kretozord
Szybkie pytanie: metalowe figurki można wyczyścić w rozcięczalniku bo tylko to mam w domu na chwile obecną a walczę z masakryczną farba na figurce z allegro.?
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)
Ja to robie rozcienczalnikiem, jesli farba nie chce schodzic (zdarzaly mi sie juz jakies dziwne olejne wynalazki), to bierzesz szczoteczke do zebow i szorujesz. Do skutku ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Szybie pytanie, bo nie wiem, czy kupić:
do czego służą farby Citadel Wash? Dobre są? Maluję Vallejo, ale nie wiem o co chodzi z Washem. A przde wszystkim, czy jest dobra:)
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
A ponadto: jaki kolor z cytadelek /połączenie kolorów/ pozwala na uzyskanie barwy rdzy?
do czego służą farby Citadel Wash? Dobre są? Maluję Vallejo, ale nie wiem o co chodzi z Washem. A przde wszystkim, czy jest dobra:)
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
A ponadto: jaki kolor z cytadelek /połączenie kolorów/ pozwala na uzyskanie barwy rdzy?
Czym się róznią washe citadeli od rozwodnionej farby? Bo zastanawiam się, czy jest sens kupować.
http://mgla.pl/images/products/upimg/453-1566.jpg
Jak ten kolor osiagnac? Szary + co? Myslalem nad szary + niebieski rozjasniany dwarf fleshem/rottingiem?
Jak ten kolor osiagnac? Szary + co? Myslalem nad szary + niebieski rozjasniany dwarf fleshem/rottingiem?
Też wygląda mi to na coś w stylu Shadow Grey
A ja też zadam pytanie, z nieco innej beczki:
Co zrobić z puszkami po zużytych sprejach GW? Zebrało mi się kilka i nie do końca wiem czy można je po prostu wywalić do kosza, czy lepiej oddać gdzieś do zutylizowania?
A ja też zadam pytanie, z nieco innej beczki:
Co zrobić z puszkami po zużytych sprejach GW? Zebrało mi się kilka i nie do końca wiem czy można je po prostu wywalić do kosza, czy lepiej oddać gdzieś do zutylizowania?
Zrób makiete do 40-stki i sprzedaj :p
-
- Kretozord
Chować do szafki.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Odkurzać je odkurzaczem, albo myć w rozpuszczalniku...
Ja narazie trzymam moje figrki w przeźroczystych plastikowych pojemnikach, narazie mam pomalowanych mało to się meszczą w dwuch - akurat cały regiment wchodzi do jednego
Rozpuszczalnik?
Nie słuchaj tego
Zdmuchnąć, sprężone powietrze, można też bez żadnego ryzyka przemyć niezbyt mocnym strumieniem wody. Jest sporo metod![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Zdmuchnąć, sprężone powietrze, można też bez żadnego ryzyka przemyć niezbyt mocnym strumieniem wody. Jest sporo metod
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To byl zart. Bo przeciez co to za problem jak sie figurki kurza?Rozpuszczalnik? Shocked Nie słuchaj tego Confused
A ja mam pytanie jak zrobic szescian z wody, n.p. na dioramie?
nie wiem czy o to Ci chodzi ale http://akaranseth.over-blog.com/pages/H ... 60896.htmlBosch pisze:To byl zart. Bo przeciez co to za problem jak sie figurki kurza?Rozpuszczalnik? Shocked Nie słuchaj tego Confused
A ja mam pytanie jak zrobic szescian z wody, n.p. na dioramie?