Niezwykli 4.0 (z dodatkiem)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ech, ja to miałem podać. Całe łącze w robocie tym zapychałem ostatnie parę godzin.
Enyłej 5 z sześciu zagranych kawałków można obejrzeć tutaj:
http://pl.youtube.com/user/cowboytomash
Wasz spaministrator w długich kudłach, kowbojkach i z żółtoczerwoną (honeyburst) gitarą
Enyłej 5 z sześciu zagranych kawałków można obejrzeć tutaj:
http://pl.youtube.com/user/cowboytomash
Wasz spaministrator w długich kudłach, kowbojkach i z żółtoczerwoną (honeyburst) gitarą
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Hehehe fajna ankieta choć niewiem kto jest kto ale dałem to z jamnikami
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
mam chwilke czasu to pisze długo mnie teraz nie bedzie bo ide sie uczyć a jutro do szkoły po szkole korepetycje i sks więc jutro mnie nie bedzie
pozdrawiam
pozdrawiam
Tu nie chodzi o Twoją nieobecność "jutro". Nie dajemy banów tak krótkich jak 24-godzinne
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Władza nie lubi konkurencji
Dostał twardego do odwołania.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.LoGo pisze:Jednak Władza jest bez względna
Czyli ani Skavenblight ani ja nie trafiliśmy
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pewnie chodzi o rasistowską wypowiedź którą Sykstus wykasował z tego posta:LoGo pisze:W takim razie przepraszam, nie wiedziałem o tym.Skavenblight pisze: Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.
P.S. w co ugodził?
A kk to pewnie Kodeks Karny, ale jako detektyw-inwektyw mogę się mylić.Rak Skorpion pisze:A to niby czemu?Moim zdaniem powinien być zielony i zmniejszyć ilość syfu który wyrzucają w atmosferę co roku.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.
Dzięki quidamcorvus!quidamcorvus pisze:Pewnie chodzi o rasistowską wypowiedź którą Sykstus wykasował z tego posta:LoGo pisze:W takim razie przepraszam, nie wiedziałem o tym.Skavenblight pisze: Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.
P.S. w co ugodził?A kk to pewnie Kodeks Karny, ale jako detektyw-inwektyw mogę się mylić.Rak Skorpion pisze:A to niby czemu?Moim zdaniem powinien być zielony i zmniejszyć ilość syfu który wyrzucają w atmosferę co roku.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.
No to teraz w pełni zgadzam się z Władzą
Ale pajac.
EDIT: btw. Moje krasie malal!
EDIT: btw. Moje krasie malal!