Enyłej 5 z sześciu zagranych kawałków można obejrzeć tutaj:
http://pl.youtube.com/user/cowboytomash
Wasz spaministrator w długich kudłach, kowbojkach i z żółtoczerwoną (honeyburst) gitarą

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.LoGo pisze:Jednak Władza jest bez względna![]()
Czyli ani Skavenblight ani ja nie trafiliśmy![]()
Pewnie chodzi o rasistowską wypowiedź którą Sykstus wykasował z tego posta:LoGo pisze:W takim razie przepraszam, nie wiedziałem o tym.Skavenblight pisze: Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.
P.S. w co ugodził?
A kk to pewnie Kodeks Karny, ale jako detektyw-inwektywRak Skorpion pisze:A to niby czemu?Moim zdaniem powinien być zielony i zmniejszyć ilość syfu który wyrzucają w atmosferę co roku.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.
Dzięki quidamcorvus!quidamcorvus pisze:Pewnie chodzi o rasistowską wypowiedź którą Sykstus wykasował z tego posta:LoGo pisze:W takim razie przepraszam, nie wiedziałem o tym.Skavenblight pisze: Nie bezwzględna. Gdyby Rak Skorpion nadal praktykował to co do tej pory, czyli zwyczajny spam, zapewne poleciałby miękki ban. Po prostu dziś ugodził w kk, tego nawet liberalne władze BP nie darują, bo nie mogą.
P.S. w co ugodził?A kk to pewnie Kodeks Karny, ale jako detektyw-inwektywRak Skorpion pisze:A to niby czemu?Moim zdaniem powinien być zielony i zmniejszyć ilość syfu który wyrzucają w atmosferę co roku.
[CENSORED]
Prosiłbym o zastanowienie się kilka razy zanim coś się napisze. Pozdrawia moderator Sykstus.mogę się mylić.