Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jak zwykle niesamowicie ładne malowanie.
P.S. Nmm się znudził?
P.S. Nmm się znudził?
^^ Kurde gratulacje , naprawdę dobrze malujecie. Ja z kolorem skóry jaszczurek mam problemy , poprostu zmieszałem Dark Angels Green ze Snot Greenem i powiem szczerze wygląda to trochę z dupy ( ale ja się tym nie przejmuję w końcu by dobrze malować trzeba lat praktyki )
Padam na kolana... revelka... no cóż w kwestiach malowania jestem noobem jak i w grze... wszystko to lata praktyki i talent u mnie brak pierwszego i drugiego... nie wspomne o cierpliwosci... narazie musze zadowalac sie w miare estetycznym i prawidlowym wyglądzie...
Pozdrawiam i podziwiam COK
Pozdrawiam i podziwiam COK
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mniam!
na sztandarze mogliście coś ciekawszego zrobić
na sztandarze mogliście coś ciekawszego zrobić
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jak zwykle, niezwykle ładnie pomalowane figsy ;p
zajebisty oddział chyba najpiekniejsze coldy jakie widziałem:P brakuje tylko zdjecia jak sa w całym klock, akuart teraz tez maluje sobie coldy i nima chuja zeby stał jeden za drugim. interesuje tylko mnie jakimi colorami malowane była skóra coldów, nie chodzi mi o łuski:P il;e tam jest przejsc kolorów. no i jedyna rzecz jaka troche boli to podstawki strasznie wyglądają w porównaniu do jakosci modeli. By sie przydało jakies bagno czy cos;P
Świetne modele. A co do koloru skory to przeczytajcie pierwszy post na tej stronie...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Naprawde genialne. Cała armia pomalowana w ten sposób będzi niszczyła przysadki oglądającym:)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Corvus Albus
- Kretozord
Mnie osobiście poraża w pozytywnym znaczeniu precyzja i dokładność. Dopiero zacząłem przygodę z malowaniem i jest to dość ciężkie. Co do samych figurek to miazga na stole bomba coś takiego. Kolorystyka coldów bardzo fajna.