PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
- Corvus Albus
- Kretozord
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
Trzeba mieć na tym turnieju pomalowane figsy?to jakaś paranoja..... ja swoich chyba nigdy nie pomaluje
Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd z Warszawy pewnie w sobotę ok 5 rano. Jesli znajdą sie dwaj chetni to koszt bedzie mniej wiecej 50-60 zł od łba w obie strony. Chętni niech się zgłaszają na prv i zostawia mi nr telefonu to zadzwonie by wszystko dogadać.
Chętni juz sie zgłosili więc mamy komplet.Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd z Warszawy pewnie w sobotę ok 5 rano. Jesli znajdą sie dwaj chetni to koszt bedzie mniej wiecej 50-60 zł od łba w obie strony. Chętni niech się zgłaszają na prv i zostawia mi nr telefonu to zadzwonie by wszystko dogadać.
- Corvus Albus
- Kretozord
Bolce DElfickie muszą mieć podstawki? Jak tak to jakie wymiary?
Co do Scenariusza I: Jak wyjadą kusznicy to mogą oddać strzał czy jedynie ruszyć się?
Co do Scenariusza I: Jak wyjadą kusznicy to mogą oddać strzał czy jedynie ruszyć się?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
nie musza, ale jest to wskazane. 40 na 40 mm.Corvus Albus pisze:Bolce DElfickie muszą mieć podstawki? Jak tak to jakie wymiary?
moga strzelac po wyjsciu.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
ja mam na 50tkach, lepiej wygladajaszafa@poznan pisze:nie musza, ale jest to wskazane. 40 na 40 mm.Corvus Albus pisze:Bolce DElfickie muszą mieć podstawki? Jak tak to jakie wymiary?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Corvus Albus
- Kretozord
Jak wezme okrągłe od 40k to będą dopuszczone?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tak
Beasts of Chaos - circa 5k
to bedzie master na niespotykanym dotad poziomie... kto przyjedzie zobaczy o co chodzi
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
do diaska, uprzedił mnie! chciałem coś w podobie napisaćJankiel pisze:Macie salę na drugim piętrze?to bedzie master na niespotykanym dotad poziomie... kto przyjedzie zobaczy o co chodzi