PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
- Corvus Albus
- Kretozord
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
spokojnie, nic zdroznego, tam dzieci beda.
Doslownie rzecz ujmując - master na wyjątkowo WYSOKIM poziomie.
Doslownie rzecz ujmując - master na wyjątkowo WYSOKIM poziomie.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
GARŚĆ WAŻNYCH INFORMACJI
Proszę zapoznać się z poniższą mapką:
Na mapce widać jak dojść do bramy przez którą wpuszczani będą wszyscy na PGA. System wpuszczania graczy na turniej, będzie podobny jak w zeszłym roku. NIE KUPUJECIE NORMALNYCH BILETÓW, ale odbieracie wejściówki w oznaczonym miejscu od naszego cżłowieka z listą. Będzie nim najpewniej Jupi, ale to jeszcze nie jest ustalone na 100%. Jak tylko ustalimy, wrzucę zdjęcie delikwenta, cobyście wiedzieli za kim sie rozglądać. Pamiętajcie NIE KUPUJCIE NORMALNYCH BILETÓW. Ważne: Musicie mieć odliczone siano (30zł), żeby otrzymać wejściówkę na turniej - będziemy mieli troche gotówki, żeby wydać resztę, ale jak wiadomo, zawsze przychodzi taki moment ze drobnych brakuje... Proszę - postarajcie się przygotować te 3 dyszki, wtedy wszystko pójdzie sprawniej.
Jak już przejdziecie przez bramy, kierujcie się na teren turnieju, aby wpisać się na listę uczestników. Później przygotujcie się do boju
WAŻNE: Prosimy aby wszyscy mieli ze sobą śpiwory - chyba że ktoś chce dopłacić 5zł w schronisku za pościel
WAŻNE 2: Rozpiski, rozpiski, rozpiski - nadsyłajcie je, bo będziemy zmuszeni przesunąc tych, którzy tego nie dopełnili, na koniec listy.
WAŻNE 3: Jeśli ktoś wie, że nie da rady dotrzeć - proszę o tym napisać. Liczba miejsc jest ograniczona, a chętnych dużo. Nie zajmujcie miejsca, jeśli wiecei że się nie zjawicie (oczywiście jeśli w ogóle są takie osoby ).
OSTATECZNA LICZBA MIEJSC: 120
Proszę zapoznać się z poniższą mapką:
Na mapce widać jak dojść do bramy przez którą wpuszczani będą wszyscy na PGA. System wpuszczania graczy na turniej, będzie podobny jak w zeszłym roku. NIE KUPUJECIE NORMALNYCH BILETÓW, ale odbieracie wejściówki w oznaczonym miejscu od naszego cżłowieka z listą. Będzie nim najpewniej Jupi, ale to jeszcze nie jest ustalone na 100%. Jak tylko ustalimy, wrzucę zdjęcie delikwenta, cobyście wiedzieli za kim sie rozglądać. Pamiętajcie NIE KUPUJCIE NORMALNYCH BILETÓW. Ważne: Musicie mieć odliczone siano (30zł), żeby otrzymać wejściówkę na turniej - będziemy mieli troche gotówki, żeby wydać resztę, ale jak wiadomo, zawsze przychodzi taki moment ze drobnych brakuje... Proszę - postarajcie się przygotować te 3 dyszki, wtedy wszystko pójdzie sprawniej.
Jak już przejdziecie przez bramy, kierujcie się na teren turnieju, aby wpisać się na listę uczestników. Później przygotujcie się do boju
WAŻNE: Prosimy aby wszyscy mieli ze sobą śpiwory - chyba że ktoś chce dopłacić 5zł w schronisku za pościel
WAŻNE 2: Rozpiski, rozpiski, rozpiski - nadsyłajcie je, bo będziemy zmuszeni przesunąc tych, którzy tego nie dopełnili, na koniec listy.
WAŻNE 3: Jeśli ktoś wie, że nie da rady dotrzeć - proszę o tym napisać. Liczba miejsc jest ograniczona, a chętnych dużo. Nie zajmujcie miejsca, jeśli wiecei że się nie zjawicie (oczywiście jeśli w ogóle są takie osoby ).
OSTATECZNA LICZBA MIEJSC: 120
bo tak.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
UWAGA!!!
Jako że hot babes przyjdą jednak nieco wcześniej, zamieniamy miejscami scenariusze 1 i 2.
Dziękuję za uwage
Jako że hot babes przyjdą jednak nieco wcześniej, zamieniamy miejscami scenariusze 1 i 2.
Dziękuję za uwage
- swieta_barbara
- habydysz
Ja tez juz jajka wygolilem. Mam nadzieje, ze gracje warte beda grzechu ^^
Fajna mapka. Bardzo dobrej mysli jestem odnosnie tego turnieju - nie moglem sobie wybaczyc, ze w zeszlym roku u Was nie bylem (chyba, moze mi sie zlalo).
Fajna mapka. Bardzo dobrej mysli jestem odnosnie tego turnieju - nie moglem sobie wybaczyc, ze w zeszlym roku u Was nie bylem (chyba, moze mi sie zlalo).
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Sami nie wiemy jakie babeczki będa, ale po wizycie na zeszlorocznej digital arenie jestem dobrej mysli pare fotek pwinno byc tutaj - sadze ze panny calkiem przyzwoite http://www.strefazero.net/post.php?id=43485
Chyba Cie nie było ostatnio Barbara, zapamietalibysmy
Własnie zaktualizowałem zgłoszenia - 122 głowy Z czego koło 5-8 nie doslalo rozp, więc sadze że 110-115 będzie realne. Dobre 2 godziny temu skończylismy pierwszy etap akcji makietowanie coby na strych zurzytych górkach nie grac tylko na nowych fajnych wypasionych
Ufff, troche zdycham ale czuje że będzie warto. POZDRO!
Chyba Cie nie było ostatnio Barbara, zapamietalibysmy
Własnie zaktualizowałem zgłoszenia - 122 głowy Z czego koło 5-8 nie doslalo rozp, więc sadze że 110-115 będzie realne. Dobre 2 godziny temu skończylismy pierwszy etap akcji makietowanie coby na strych zurzytych górkach nie grac tylko na nowych fajnych wypasionych
Ufff, troche zdycham ale czuje że będzie warto. POZDRO!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
UWAGA!
Praktycznie zakmnęlismy liste sponsorów, jak latwo zauważyć w Reulaminie, naszymi sponsorami w tym roku są:
Sfan.pl, sklep z figurkami oraz producent terenów i makiet do gier bitewnych i nie tylko.
Ultima.pl, sklep z grami komputerowymi.
GRAFMAJ AM, firma poligraficzna.
Pactor.pl, Call Center.
Replikator.pl, sklep z grami.
Q-Workshop, producent i dystrybutor najlepszych kości do gier na świecie.
Praktycznie zakmnęlismy liste sponsorów, jak latwo zauważyć w Reulaminie, naszymi sponsorami w tym roku są:
Sfan.pl, sklep z figurkami oraz producent terenów i makiet do gier bitewnych i nie tylko.
Ultima.pl, sklep z grami komputerowymi.
GRAFMAJ AM, firma poligraficzna.
Pactor.pl, Call Center.
Replikator.pl, sklep z grami.
Q-Workshop, producent i dystrybutor najlepszych kości do gier na świecie.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 10:03 przez szafa@poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
przyznaje sie, to ja robiłem zdjęcia z bitew wiszące pod linkiem, więc raczej starałem sie ując znajomych graczy z nie zwiedzajacych, stąd np,. blady czy Malin na fotkach
Widzowie jak najbardziej mogą wejśc i popatrzeć, pamiętając jednak o podstawowych zasadach - nie przeszkadzamy graczom w bitwach i nie robimy tłumu przy stołach
Widzowie jak najbardziej mogą wejśc i popatrzeć, pamiętając jednak o podstawowych zasadach - nie przeszkadzamy graczom w bitwach i nie robimy tłumu przy stołach
uwaga do mapki, to co jest zaznaczone jako dworzec glowny to dworzec zachodni - zeby nie bylo zamieszania, dworzec zachodni to stacja poznan glowny - tylko wychodzimy w kierunku peronu 7 przejsciem podziemnym do konca
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Upraszczając:
Stacja Poznań Główny ma dwa wyjścia.
1 wyjście: dworzec zachodni: to to zaznaczone na mapce
2 wyjście - idac z niego ok 100 metrów prosto, potem do gry schodkami dochodzimy praktycznie do głownego wejścia na targi - na mapce oznaczone jako wejście wschodnie.
wierzcie mi, naprawde trzeba mieć bonusowy chromosom żeby sie zgubic i nie trafic na takiej trasie
Stacja Poznań Główny ma dwa wyjścia.
1 wyjście: dworzec zachodni: to to zaznaczone na mapce
2 wyjście - idac z niego ok 100 metrów prosto, potem do gry schodkami dochodzimy praktycznie do głownego wejścia na targi - na mapce oznaczone jako wejście wschodnie.
wierzcie mi, naprawde trzeba mieć bonusowy chromosom żeby sie zgubic i nie trafic na takiej trasie
Ja wiem jak iść - też się pokapowałem, że to Zachodni.
Szafa - Trójmiasto melduje się w Poznaniu około 10.00, więc miej to na uwadze przy zapisach (jakby coś miało się rypnąć - wiadomo PKP + zima ). Jakby coś się działo to dostaniesz SMS listę osób, które jadą pociągiem i będą grać, tak aby wylosować nas.
To kogo tam szukać na bramce ?? Jupiego ??
Szafa - Trójmiasto melduje się w Poznaniu około 10.00, więc miej to na uwadze przy zapisach (jakby coś miało się rypnąć - wiadomo PKP + zima ). Jakby coś się działo to dostaniesz SMS listę osób, które jadą pociągiem i będą grać, tak aby wylosować nas.
To kogo tam szukać na bramce ?? Jupiego ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Tak, prawdopodobnie Jupi stanie na bramce, powinien miec koszulke strefy, spróbuje skolowac jakies aktualne foto jupiego
PAMIETAJCIE ZE NIE KUPUJECIE BILETOW TYLKO PLACICIE ZA TURNIEJ U NAS!
PAMIETAJCIE ZE NIE KUPUJECIE BILETOW TYLKO PLACICIE ZA TURNIEJ U NAS!