Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Ogólnie wiele wyników zniknęło. Ja się bym upomniał o ostatnie turnieje w Zgierzu i Łodzi na ten przykład.
A licky boom boom down!!!
Dostawca miał fuck-up z bazą danych Niestety prawdopodobnie wyniki trzeba będzie jeszcze raz wgrać - akurat to nie jest problem, bo wszystkie mamy w formie plików tekstowych. Na razie czekam na informację, czy to co jest teraz jest ostatnim back-upem jaki posiadali.
Wszystkie turnieje będą zaliczone. Prosiłbym o wrzucanie ich jeszcze raz. Wyniki turniejów, które się już odbyły mamy na mailu, także to nie problem. Póki co ciągle nie mam odpowiedzi od dostawcy.
Ja wysyłałem wyniki turnieju 486, ale teraz widzę, że inny turniej ma takie ID...W każdym razie był zgłoszony i wyniki przesłałem:)
Wydaje mi się również, że zgłaszałem jutrzejszy turniej w Imperium Gier na 1650pts. Mam nadzieję, że gracze nie "pogubią" swoich punktów
Wydaje mi się również, że zgłaszałem jutrzejszy turniej w Imperium Gier na 1650pts. Mam nadzieję, że gracze nie "pogubią" swoich punktów
W weekend będę prostował bazę danych. Co najwyżej będę prosił organizatorów o przypomnienie kiedy turniej się odbył.
Zgłaszałem turniej Gogolotron IV, juz jakies 2 tygodnie temu, był na liscie, a teraz zniknął, o co chodzi ??. Jak go jeszcze raz zgłoszę teraz to niby będzie za późno
Ok - sytuacja trochę wyprostowana. Do wszystkich Orgów - jeśli waszego turnieju nie ma na liście proszę o info NA MAILA - jaka nazwa turnieju, kiedy był organizowany - czyli przepisanie zgłoszenia do maila i wysłanie razem z wynikami.
Orgowie tych turniejów co zniknęły i wiem o tym zostali poinformowani. W 3 turniejach 5 graczy może się nie zgadzać, ale ich orgowie też są poinformowani.
Jeśli przez awarię jakiś turniej jest niezaliczony(zgłoszony za późno) proszę się tym nie przejmować - będę poprawiał daty i na pewno z powodu awarii jakikolwiek turniej nie zostanie nie zaliczony,
Proszę jeszcze trochę wyrozumiałości, teraz zależnie od orgów sytuacja zostanie unormowana.
Orgowie tych turniejów co zniknęły i wiem o tym zostali poinformowani. W 3 turniejach 5 graczy może się nie zgadzać, ale ich orgowie też są poinformowani.
Jeśli przez awarię jakiś turniej jest niezaliczony(zgłoszony za późno) proszę się tym nie przejmować - będę poprawiał daty i na pewno z powodu awarii jakikolwiek turniej nie zostanie nie zaliczony,
Proszę jeszcze trochę wyrozumiałości, teraz zależnie od orgów sytuacja zostanie unormowana.
To ja się dopomnę o Pre-Wrocławski Master w Zgierzu bo wyniki były już zaliczone, a aktualnie nie są, no i mam pytanko co z Mackami Wojny, zgłosić jeszcze raz?
A licky boom boom down!!!
Nie róbmy bajzlu - proszę na maila pisać
Dlaczego nie mam doliczonych punktów za PGA? Piotr Czarny, ID: 1123
Edit: wyglada na to, ze moje punkty dostal Marcin "Czarny" Czarnowicz z Krakowa.
Edit: wyglada na to, ze moje punkty dostal Marcin "Czarny" Czarnowicz z Krakowa.
Akurat w tej sprawie należy napisać do organizatorówCzarnY pisze:Dlaczego nie mam doliczonych punktów za PGA? Piotr Czarny, ID: 1123
- Corvus Albus
- Kretozord
Czy wyniki:
424 2008-10-11 Płomienie FENIXA Włocławek Klub Fantasy FENIX Lokalny 1200 Pary Strona www
mają zostać ponownie przysłane?
424 2008-10-11 Płomienie FENIXA Włocławek Klub Fantasy FENIX Lokalny 1200 Pary Strona www
Nie, tylko sprawdź czy lista graczy się zgadza.Corvus Albus pisze:Czy wyniki:
- Corvus Albus
- Kretozord
Jest błąd, który został poprawiony i wysłany jeszcze raz, ale widać, że przepadł po awarii. W miejsce Łukasza Janiszewskiego 2702 powinien być Zakrzewski ID 2072
Łukasz Drakar Dociekliwy Janiszewski Daemons of Chaos Fenix Włocławek 80
Błażej . Soćko Vampire Counts . Łomianki 80
Łukasz Drakar Dociekliwy Janiszewski Daemons of Chaos Fenix Włocławek 80
Błażej . Soćko Vampire Counts . Łomianki 80