Ranking Ligi WFB 2008/2009

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

ID 2839 prosił bym o poprawienie nazwiska na Świątkiewicz i zmianę armii na bretonie.

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Nie wiem czy coś się nie schrzaniło ze stronką ligi ale mam 2 pytania:
-czemu znikneły wyniki turnieju Cs-czyli critical shot?
-co się stało z wynikami kik assa?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Ogólnie wiele wyników zniknęło. Ja się bym upomniał o ostatnie turnieje w Zgierzu i Łodzi na ten przykład.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Dostawca miał fuck-up z bazą danych :( Niestety prawdopodobnie wyniki trzeba będzie jeszcze raz wgrać - akurat to nie jest problem, bo wszystkie mamy w formie plików tekstowych. Na razie czekam na informację, czy to co jest teraz jest ostatnim back-upem jaki posiadali.

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Zniknęło kilka moich wyników w tym z mastera we wrocławiu.
rozumiem, że to tez przez to, tak?

Awatar użytkownika
mdłości
Chuck Norris

Post autor: mdłości »

Adeon, czy turnieje zgłoszone zanim padła strona trzeba zgłosić jeszcze raz, czy generalnie wierzycie orgom i nie będziecie robić problemu? Pytanie z tego co widzę jest aktualne co do "Kultowo Drużynowo" i "Turnieju Mikołajkowego", a także mastera w Łodzi.

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Ogolnie to miałem już pisać posta, że odwołujemy turniej, ale skoro jest szansa to czekam na decyzję czy zaliczycie nam Kultowo Drużynowo.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Wszystkie turnieje będą zaliczone. Prosiłbym o wrzucanie ich jeszcze raz. Wyniki turniejów, które się już odbyły mamy na mailu, także to nie problem. Póki co ciągle nie mam odpowiedzi od dostawcy.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Ja wysyłałem wyniki turnieju 486, ale teraz widzę, że inny turniej ma takie ID...W każdym razie był zgłoszony i wyniki przesłałem:)
Wydaje mi się również, że zgłaszałem jutrzejszy turniej w Imperium Gier na 1650pts. Mam nadzieję, że gracze nie "pogubią" swoich punktów :-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

W weekend będę prostował bazę danych. Co najwyżej będę prosił organizatorów o przypomnienie kiedy turniej się odbył.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Zgłaszałem turniej Gogolotron IV, juz jakies 2 tygodnie temu, był na liscie, a teraz zniknął, o co chodzi ??. Jak go jeszcze raz zgłoszę teraz to niby będzie za późno :?
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Ok - sytuacja trochę wyprostowana. Do wszystkich Orgów - jeśli waszego turnieju nie ma na liście proszę o info NA MAILA - jaka nazwa turnieju, kiedy był organizowany - czyli przepisanie zgłoszenia do maila i wysłanie razem z wynikami.
Orgowie tych turniejów co zniknęły i wiem o tym zostali poinformowani. W 3 turniejach 5 graczy może się nie zgadzać, ale ich orgowie też są poinformowani.

Jeśli przez awarię jakiś turniej jest niezaliczony(zgłoszony za późno) proszę się tym nie przejmować - będę poprawiał daty i na pewno z powodu awarii jakikolwiek turniej nie zostanie nie zaliczony,
Proszę jeszcze trochę wyrozumiałości, teraz zależnie od orgów sytuacja zostanie unormowana.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

To ja się dopomnę o Pre-Wrocławski Master w Zgierzu bo wyniki były już zaliczone, a aktualnie nie są, no i mam pytanko co z Mackami Wojny, zgłosić jeszcze raz?
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Nie róbmy bajzlu - proszę na maila pisać

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

CS czyli critical shot jest niezaliczony, skasowało wyniki. Wyślę jeszcze raz

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Dlaczego nie mam doliczonych punktów za PGA? Piotr Czarny, ID: 1123
Edit: wyglada na to, ze moje punkty dostal Marcin "Czarny" Czarnowicz z Krakowa.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

CzarnY pisze:Dlaczego nie mam doliczonych punktów za PGA? Piotr Czarny, ID: 1123
Edit: wyglada na to, ze moje punkty dostal Marcin "Czarny" Czarnowicz z Krakowa.
Akurat w tej sprawie należy napisać do organizatorów

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Czy wyniki:

424 2008-10-11 Płomienie FENIXA Włocławek Klub Fantasy FENIX Lokalny 1200 Pary Strona www

mają zostać ponownie przysłane?
Obrazek

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Corvus Albus pisze:Czy wyniki:

424 2008-10-11 Płomienie FENIXA Włocławek Klub Fantasy FENIX Lokalny 1200 Pary Strona www

mają zostać ponownie przysłane?
Nie, tylko sprawdź czy lista graczy się zgadza.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Jest błąd, który został poprawiony i wysłany jeszcze raz, ale widać, że przepadł po awarii. W miejsce Łukasza Janiszewskiego 2702 powinien być Zakrzewski ID 2072

Łukasz Drakar Dociekliwy Janiszewski Daemons of Chaos Fenix Włocławek 80
Błażej . Soćko Vampire Counts . Łomianki 80
Obrazek

ODPOWIEDZ