Nie rozumiem koncówki wypowiedzi.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie wiem, co Furion mial w rozpie, ale nie wiem tez, jak ktos moglby moje VC nazwac przegietymi. Przygotuj sobie w glowie liste przegietych rzeczy w armii w VC a potem spojrz na moja armie:Corvus Albus pisze: Gięte to są VC i DL zresztą widać po wynikach. Dostały mocne ograniczenia, a nadal oblegają czołówkę a DL wygrywa O_O.
Pewnie nie. Mysle, ze zawdzieczam je glownie szczesiu w kostkach.Corvus Albus pisze: No tak, a 6 miejsce masz wyłącznie dzięki umiejętnością tak?
Alez nie. Rozpe mialem gietą, ze strach. Az sam sie dziwie, ze na nia nie wpadlem w czasach, kiedy jeszcze nie obowiazywaly zadne CS, balancing patche, itd.Corvus Albus pisze:Bo z tego co rozumiem rozpiske miałeś do pupy i wyłącznie to, że jesteś dobrym graczem sprawiło, że jesteś w TOP 10.
Na Arenie miałem jedną Hydrę, więc sobie wypraszam. A Pendant jak jest normalny to już normalnie się da go wykorzystywać. Owszem jak ktoś wystawia sobie puszkę z 0-1 + save to go nie robi czy obleje na 5 czy 6 - jedne buty. Po prostu nie mając samemu smoka lub jakiegoś blokera, to ta armia jest bezlitośnie rozjeżdżana przez jakieś Thirstery itp. Hydra jak się okazało w praktyce i tak czołgu nie zabije. Lord z Pendantem może by coś zadziałał, ale oblać na 5-6 na przedmiocie, który stanowi jego jedyną ochronę to śmierć natychmiastowa. A Lorda-puszki jak pisałem nie wystawię, do czego jednak CS z PGA wręcz zachęcał, bo mi takie granie nie pasuje.KOOBA.84 pisze:Ze splewionym pendantem i jedna hydra DE juz nie potrafią grać?Jankiel pisze:W głowach orgów układających CS.I GDZIE TE PRZEGIĘTE DE!?!?!?!?!?!?!?![]()
OK, ale zobacz mi chodzi oto, że w DE były praktycznie 2 ograniczenia pedant i hydra, a w VC, DL znacznie więcej i pomimo tego one lepiej wypadły.bless pisze:Pewnie nie. Mysle, ze zawdzieczam je glownie szczesiu w kostkach.Corvus Albus pisze: No tak, a 6 miejsce masz wyłącznie dzięki umiejętnością tak?
Alez nie. Rozpe mialem gietą, ze strach. Az sam sie dziwie, ze na nia nie wpadlem w czasach, kiedy jeszcze nie obowiazywaly zadne CS, balancing patche, itd.Corvus Albus pisze:Bo z tego co rozumiem rozpiske miałeś do pupy i wyłącznie to, że jesteś dobrym graczem sprawiło, że jesteś w TOP 10.![]()
Sa bardzo mocną armią, z powaznymi szansami na podium. Tym razem po prostu delfom nie poszlo. Tyle w tym temacie z mojej strony.Corvus Albus pisze:Nie wiem gdzie Ty wyczytałeś o tym pedancie O_o ja piszę, że ludzie mówili jakie to DElkfy gięte, a tym czasem przy praktycznie zerowych ograniczeniach nie ugrały nic specjalnego. To cały czas chcę przekazać JA NIE PISZĘ ŻE SĄ NIEGRYWALNE, tylko nie są przegięte tak jak to część osób pisała już na tym forum.
OK to czekamy na następnego MAstera albo na następne masterybless pisze:
Sa bardzo mocną armią, z powaznymi szansami na podium. Tym razem po prostu delfom nie poszlo. Tyle w tym temacie z mojej strony.