bez specjalnej cenzury i obróbki. Miłego oglądania
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moim marzeniem jest wygrac mastera biletami metraYudokuno pisze:Malal mnie rozbraja - On będzie na podium grając nawet kostkami domina:D Gratulacje, Stary!
sorry scimi, jestem bardzo spokojnym czlowiekiem, bardzo Cie lubie i w ogole, ale za przeproszeniem, nie plec jakis bzdur o naszych nowatorskich rzeczach jak nie potrafisz ani teraz, ani wówczas nie potrafiłes co doskonale pamiętam podac żadnego konkretnego przykładu poza jedna drobna pierdólką która praktycznie nic w bitwie nie znaczyła, ktora na dodatek jest odrobine wątpliwa. Szczególnie że mowiąc "Ty nie jestes w stanie wszędzie być" wprost obrazasz Boginsa, Lesnika i Bladego których uwazam za swietnych graczy doskonale znajacych zasady.scimi pisze:Rok temu jak grałem na PGA to też się ciekawych nowatorskich zasad dowiedziałem
To ja jestem jakiś dziwny - zacząłem grać na poczatku studiow czyli generlanie zaczynam ledwo szósty rok - to jestem w takim razie dziecko i lamerkruti pisze:Nie przejmuj się. Każdy batlowiec pisze w turniejowym CV, że gra od 10 lat. Choćby miał lat 16. Mniej po prostu nie wypada Wink . W środowisku o szacunek ciężko, a gdyby się przyznać, że grasz - dajmy na to - od pół roku to nawet by nie odezwano się do Ciebie słowem. Zapytaj kogokolwiek Wink Wszyscy grają w WFB przynajmniej od końca ubiegłego stulecia Razz
A tam Leśniczku - nie marudzę, tylko wprost mówię co mi się nie podobało. Wolę tak, niż pisać - było zaj..efajnie, a między kolegami szeptać, że tak na prawdę to turniej był do d.. . Co mi się nie podobało to napisałem. Na ten CS i jego niedociągnięcia ponarzekałem już dostatecznie przed turniejem i niestety jeśli idzie o DE to się potwierdziło (nie tylko w wynikach, ale też w przebiegu bitew). Specjalnie wziąłem rozpiskę bez przedmiotów na które się narzeka - cóż, ambicja poniosłaLeśnik pisze:Scimi może rozgoryczeniu z nie najlepszego wyniku nie należy dawać ujścia w narzekaniu ma CS (wszyscy wiemy jak okropnie pocięto DE) na sędziowanie i stoły o 10 cm wyższe niż zwykle a zwyczajnie uznać że WFB to gra losowa i czasem los sprawi że się przegra bitwę lub trafi na mniej wygodnego przeciwnika a tym samym turniej nie pójdzie na miarę oczekiwań.
Wojtek lubię Cię i no offen ale piszesz jak stara miągwa