Godsmack
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Godsmack
Ostatnio zacząłem słuchać godsmacka (a dokładniej słucham ich dwóch piosenek -I stand alone i -Straight out of line) i mam takie pytanie.... pewnie ktoś z tego całego forum słyszał o tej grupie (albo choć ja zna) i proszę o jakaś stronkę na której mógłbym poczytać przetłumaczone słowa (na j. polski) piosenek. Tak apropo szukałem już na necie ale są same stroni z tekstami a ja chce przetłumaczony
z góry dzięki
z góry dzięki
Hmm nie słyszałem żeby ktokolwiek bawił się w tłumaczenie czyichś tekstów, pozostaje Ci tylko przysiąść nad słownikiem i potłumaczyć sobie samemu Podszkolisz się w angielskim przynajmniej
Godsmack- bardzo fajna kapela Utwór "I stand alone" z tego co pamietam był wykorzystany w filmie "Król Skorpion". Polecam jeszcze utwoty:Stach697 pisze:Godsmacka (a dokładniej słucham ich dwóch piosenek -I stand alone i -Straight out of line)
-"Sick of Life"
-"Awake"
-"Realign"
-"Speak"
-"Keep away"
-Album The Other Side (akustyczne kawałki)
Tłumaczenie mozesz znaleźć na stronce http://www.tekstowo.pl/ . Ale pamietaj że nie zawsze jest ono odpowiednie
A Voodoo ?? Też świetny kawałek, dodałbym też "Mama" i kilka innych Ogólnie fajna kapela była.
Nie chciałem sobie reklamy robićSykstus pisze:A Voodoo ??
Ja poznałem te grupę z prince of persia bo tam tak jak w "królu skorpionie" tez była ta piosenka ;] a te pozostałe piosenki tez pooglądam... a co do tłumaczenie txt piosenek to są takie rzeczy i to często na necie ja osobiście lubię linkin parka i na wszystkich ich stronkach mam tłumaczenie tekstów ich piosenek ;p wiec myślałem ze goosmack będzie mieć tak samo, ale cóż potłumaczę sobie sam choć trochę dziwnie to brzmi bo trochę trudno nawiązać jedna linijkę txtu z drugą.... dobra nie ma co ciągnąć tego tematu w nieskończoność, dzięki za odpowiedzi i za tytuły innych ich piosenek
I fucking hate you jest fajne .
ja osobiście lubię linkin parka
właśnie... tak jak na tej stronie to ja przetłumaczyć potrafię ale chodzi mi o to ze to tłumaczenie nie ma sensu... ze tak jak już wcześniej mówiłem trudno powiązać jedna linijkę z drugą bo szczerze czytając przetłumaczony txt piosenki to wogule nie rozumiem o co chodzi np:""Wyrzucam cię poza mnie Uciekasz Stoję sam Wewnątrz Stoję sam "" trochę nie da się zrozumieć o co chodzi... ale trochę pogłówkuje i dojdę do tegoTłumaczenie mozesz znaleźć na stronce http://www.tekstowo.pl/ . Ale pamiętaj że nie zawsze jest ono odpowiednie
Dzięki Voodo za tytuły piosenek, coraz bardziej lubię tą grupę....
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Czasem lepiej nie tłumaczyć tekstów piosenek, bo można się zawieźć W tym wypadku (chodzi o zasadę, nie o zespół) naprawdę "Ignorancja jest cnotą"Stach697 pisze:właśnie... tak jak na tej stronie to ja przetłumaczyć potrafię ale chodzi mi o to ze to tłumaczenie nie ma sensu... ze tak jak już wcześniej mówiłem trudno powiązać jedna linijkę z drugą bo szczerze czytając przetłumaczony txt piosenki to wogule nie rozumiem o co chodzi np:""Wyrzucam cię poza mnie Uciekasz Stoję sam Wewnątrz Stoję sam "" trochę nie da się zrozumieć o co chodzi... ale trochę pogłówkuje i dojdę do tegoTłumaczenie mozesz znaleźć na stronce http://www.tekstowo.pl/ . Ale pamiętaj że nie zawsze jest ono odpowiednie
Dzięki Voodo za tytuły piosenek, coraz bardziej lubię tą grupę....
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Co do Godsmacka to jestem wielkim fanem tej kapeli i nie ukrywam tego
Natomiast jeśli chodzi o LP to ten zespół był kiedyś świetny, pierwszapłyta poza jednym utworem była MEGA, druga (troche kserokopia pierwszej) też genialna. jak ktoś lubi takie elektroniczne klimaty to "reanimation" też była spoko. Matomiast "minutes to midnight" to jedna wielka porażeczka
Natomiast jeśli chodzi o LP to ten zespół był kiedyś świetny, pierwszapłyta poza jednym utworem była MEGA, druga (troche kserokopia pierwszej) też genialna. jak ktoś lubi takie elektroniczne klimaty to "reanimation" też była spoko. Matomiast "minutes to midnight" to jedna wielka porażeczka
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Wałkarz
Ja chyba najbardziej lubię właśnie 'Straight out of line' i 'I Stand Alone' ale bardzo mi się też podobają 'Serenity' 'Running Blind' 'Releasing the Deamons' 'I Fucking hate You' i 'Dead and Broken'