![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Obrazek](http://img408.imageshack.us/img408/7628/chorazy20081116totalki1.jpg)
Pozdrawiam!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Niektórzy po prostu muszą krytykować, szkoda że nie konstruktywnie...Katesh pisze:Pier.... czy wszystkie figsy muszą być durnymi weteranami ?? nie kumam aż mi się odechciało pokazywać pracy ( dla początkujących ) cięzkiej na forum... wszystko w krytykę... ehhh nawet ładne figsy trzeba pojechać dla mnie praca staranna dobrze wykonana i czysta ale wg was lepiej tego krasnala utopic w błocie piwie i z pewnością brode oblepić liśćmi z drzew....
To niektórzy by napisali, że taki menel nie powinien nosić sztandarubłocie piwie i z pewnością brode oblepić liśćmi z drzew....
Głównie chodziło mi o to, że prawie wogoóle nie jest cieniowany. Jedynie metaliki troszkę.Katesh pisze:Pier.... czy wszystkie figsy muszą być durnymi weteranami ?? nie kumam aż mi się odechciało pokazywać pracy ( dla początkujących ) cięzkiej na forum... wszystko w krytykę... ehhh nawet ładne figsy trzeba pojechać dla mnie praca staranna dobrze wykonana i czysta ale wg was lepiej tego krasnala utopic w błocie piwie i z pewnością brode oblepić liśćmi z drzew....