'Eavy Metal wants you!
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Co za bzdury. Ludzie, normalna praca na etat z normalnym miesięcznym wynagrodzeniem - już przestańcie sarkać, że same gifty
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
Wynagrodzenie to jakas pomylka(dowiedzialem sie od znajomego z Wloch ile placa - jak tam nie mieszkasz to zapomnij - polowe pensji wydasz na oplacenie mieszkania, druga polowe na bilety autobusowe:P ) Chetnie bytm pojeachal dla samego treningu , ale za cos trzeba zyc... Wole malwoac ludki tutaj - i tak siedze w pracy od 8 do 21...
Nie, GW będzie płaciło zaszczytem pracowania tam i "Bóg zapłać".
Na pewno mniej niż 5 funtów za godzinę nie pracują. A i więcej pewnie skoro za 5 funtów to polacy dygają na zmywakach albo na sprzątaczach. Ja bym obstawiał z 8-10 za godzinę ale to zależy. [/i]
Na pewno mniej niż 5 funtów za godzinę nie pracują. A i więcej pewnie skoro za 5 funtów to polacy dygają na zmywakach albo na sprzątaczach. Ja bym obstawiał z 8-10 za godzinę ale to zależy. [/i]
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
e to kiepsko w sumie :d
ponizej 15 funciakow nie oplaca sie wzroku psoc na rzecz GW :d
ponizej 15 funciakow nie oplaca sie wzroku psoc na rzecz GW :d