Chłopaki (i Panie) mam... sprawę.
Otóż pewna dobra znajoma zwróciła się do mnie z zapytaniem czy nie znam kogoś kto był by w stanie napisać lub pomóc napisać pozew przeciw prawnemu opiekunowi, w tym przypadku, ojcu.
Sytuacja ma się tak:
Ojciec pije,znęca się psychicznie i fizycznie, wzorowy obywatel na co dzień, w domu zmienia się, delikatnie mówiąc w skurwiela psychopatę.
Dzisiaj dostałem wiadomość że potrzebuje na 'gwałt' pomocy w napisaniu pozwu, 'ojciec' wywalił ją z domu.
Nie mam pojęcia jak to ma dokładnie wyglądać, jakieś sugestie ? ktoś ma jakieś doświadczenia w sektorze prawnym ? co można zrobić ?
Sprawa.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
O ile sie nei myle to pewne ośrodki (przeciw przemocy itp.) majaa prawników i udzielają porad (w tym pewnei pisza takie wnioski) za free Kwestia poszukania w necie ...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Napisz mi dokładnie o co chodzi na priva.
Ewentualnie zadzwoń jutro pomiędzy 8:30 a 16:00 - 505 440 170 Powiem Ci, jakich informacji potrzebuję, napiszę co trzeba i dam znać, co robić dalej.
Ewentualnie zadzwoń jutro pomiędzy 8:30 a 16:00 - 505 440 170 Powiem Ci, jakich informacji potrzebuję, napiszę co trzeba i dam znać, co robić dalej.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.