Sprawa.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Sprawa.

Post autor: Pasiaczun »

Chłopaki (i Panie) mam... sprawę.

Otóż pewna dobra znajoma zwróciła się do mnie z zapytaniem czy nie znam kogoś kto był by w stanie napisać lub pomóc napisać pozew przeciw prawnemu opiekunowi, w tym przypadku, ojcu.

Sytuacja ma się tak:
Ojciec pije,znęca się psychicznie i fizycznie, wzorowy obywatel na co dzień, w domu zmienia się, delikatnie mówiąc w skurwiela psychopatę.

Dzisiaj dostałem wiadomość że potrzebuje na 'gwałt' pomocy w napisaniu pozwu, 'ojciec' wywalił ją z domu.

Nie mam pojęcia jak to ma dokładnie wyglądać, jakieś sugestie ? ktoś ma jakieś doświadczenia w sektorze prawnym ? co można zrobić ?
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

O ile sie nei myle to pewne ośrodki (przeciw przemocy itp.) majaa prawników i udzielają porad (w tym pewnei pisza takie wnioski) za free :wink: Kwestia poszukania w necie ...
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Napisz mi dokładnie o co chodzi na priva.
Ewentualnie zadzwoń jutro pomiędzy 8:30 a 16:00 - 505 440 170 Powiem Ci, jakich informacji potrzebuję, napiszę co trzeba i dam znać, co robić dalej.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ