Offtop Akumy na temat opinii o batlu

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
R.I.P.
Wałkarz

Post autor: R.I.P. »

Każdy ma tu prawo na pisanie dowolnych głupot.
Lubie placki.

Tak na powarznie: Moim zdaniem (większość rzeczy które piszę są moim zdaniem tak jak: "Większość rzeczy, które importujemy są z zagranicy")
System Gw jest powalony (z tego co kiedyś czytałem ).
Ja także jestem w rozpaczy, że akuma dostał bana, bo można by tu zaopserwować tu ciekawy przykład psychologiczny, a mianowicie każdy chce zostać zauważony, ale jednym wychodzi to lepiej, a drugim gorzej...

Podsumowując, ten temat jest wylęgarnią spamu, ale jest też potrzebny.
:!: Buhahahaha :!:

Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

MKG pisze:Afeira! \:D/

WALCZ AKUMA :-# , WALCZ!
Kolejny niedoceniony przez rzeczywistość
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

szkielet z szafy

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Jankiel pisze:

MKG to stary lubelski obserwator AFEIRów, lubi to po prostu

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

A ja właśnie zrobiłem bitki.

Naprawdę nie rozumiem was panowie czemu w taki sposób potraktowaliście ( ban ) Akumę , każdy ma prawo do wygłaszania swoich opinii do tego służy forum.

"forum jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej " - oto taki mały cytacik z wiki

To co pisał Akuma miało jakiś sens , mimo że wielu z was to potraktowało jako chęć do bycia zauważonym. To prawda że traktujemy nasze zasady , CS-y , BP jako najlepsze ale czy tak naprawdę poza paroma osobami wie ktoś jak wygląda to w Stanach i UK ?? Specjalni bohaterowie bywają przegięci , nie do zabicia itd. Ale przecież WFB to nic innego jak hobby , które robi z naszymi mózgami pranie mózgu. Nie wiem dlaczego ale WFB nie powinno służyć do szpanowania czy popisywania się. To już nie jest hobby tylko chora rywalizacja , robimy wszystko żeby wygrać , oszukujemy , piszemy CS-y. Wielu z was prowadzi bardzo podobny dialog :

- Do czego służy BP i CS ?? Jaki mają sens
- Do wyrównania szans , balansu między armiami , tak by Imp mogło na równi powalczyć z VC i DL.

To powiedzcie mi w takim razie poco cięcia na innych armiach ?? Przecież nawet nie cięte Skaveny nie radzą sobie z ciętymi Demonami , poco ciąć DE skoro nie wygrywają turniejów. Do tego ostatnio rozpoczęła się dyskusja na temat TK , bo Malal zajął drugie miejsce na PGA to trzeba oczywiście zlustrować je od góry do dołu i dyskutować o wałkach ich dotyczących. Nie chciałem zakładać nowego tematu bo widziałem co zrobiliście z akumą , dlatego proszę o odpowiedź czy nie lepiej ( w erze Demonów i VC ) nie ciąć innych armii ??

PS. DE nie było nawet w top 15 na PGA dlatego dziwi mnie fakt cięcia PoK i RoH które są przedmiotami defensywnymi. Tak , tak wiem Banner of Drakenhoff tak samo , ale to już inna bajka. Bo mamy oddział z regenką i KB ( najczęstsza konfiguracja to GG lub BK ) który naprawdę trudno zabić , a co za tym idzie ten oddział robi sieczkę w combacie.

Rad byłbym gdybyście potraktowali mój post poważnie i mi uświadomili dlaczego tak jest i nie odpowiadali w stylu " idź sobie prostować banany "
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

a kto Ci zabrania grać z kolegami na tym co fabryka dala?
graj jak chcesz, skoro to dla Ciebie hobby to zagrasz i DE tylko na warriorsach, prawda?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

skoro to dla Ciebie hobby to zagrasz i DE tylko na warriorsach, prawda?
A dla ciebie nie ??
Pozatym ja nie narzekam tylko pytam dlaczego , chce poprostu sobie uświadomić co wami kieruje to wszystko. Nie chce wplątywać się w długie i nic nie znaczące dyskusję , dlatego poprostu odpowiedź mi na pytanie.

Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

nie i co?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Dobra koso , skończmy tą dyskusję --> PM
Obrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

ZiMny pisze:tylko pytam dlaczego , chce poprostu sobie uświadomić co wami kieruje to wszystko.
I co ma ktoś odpowiedzieć za wszystkich graczy? Czy może każdy z osobna?
Do czego służy BP i CS ?? Jaki mają sens
Psy szczekają a karawana jedzie dalej z BP+R.

Takie powiedzenie, nie chcę nikogo do przesympatycznych psów porównać.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Nie wszyscy gracze wymyślają zasady Kurko , tylko LS , ale Ty chyba o tym dobrze wiesz. Nie staraj się być uszczypliwy bo to Ci nie wychodzi , porównałeś mnie do Psa co o Tobie źle świadczy i nie gadaj że nie było to twoim celem bo jasno wynika z tego co napisałeś że było... ale na spokojnie : "psy" szczekają bo nie rozumieją , jak zrozumieją to przestaną szczekać i się dostosują , nic nie zmienia lament ani płacz natomiast zmusza do zastanowienia się czy aby napewno to przycięcie było konieczne itd.... Tak się kończy chęć zrozumienia czegoś... Mimo tego co o mnie myślisz to gram w ten system ( mój kolega zbiera VC ) i rozumiem problem , ale na litość boską po co na każde pytanie odpowiadać pytaniem. Dziękuje pewnej osobie za wytłumaczenie mi tego w normalny sposób.

Mimo tego co napisałeś Pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Zimny, chyba Ci się tematy pomyliły.
To już nie jest hobby tylko chora rywalizacja , robimy wszystko żeby wygrać , oszukujemy , piszemy CS-y.
Barb grający VC napisał sobie CS obcinający VC, żeby wygrywać. Nie za dużo czasu spędzasz przed komputerem?

Poza tym, z radością odpowiedziałbym na Twoje pytanie, gdybyś raczył je zadać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Rany, Zimny, z psami to takie powiedzenie jest... :roll: Nie że Kurka chciał Ci dosadzić.

Awatar użytkownika
krecik_77
Mudżahedin

Post autor: krecik_77 »

Fajny temat, spamofilny :)
Frustraci się wysilają, jest co poczytać w robocie.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

krecik_77 pisze:Fajny temat, spamofilny :)
Frustraci się wysilają, jest co poczytać w robocie.
+1 :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Przyznaje szczerze, że nie rozumiem podstaw merytorycznych, przez które Akuma dostał bana.
Niemniej to nie temat do tego.

Ja jestem zwolennikiem "BP" mniejszym zaś "R", natomiast przeciwnikiem eskalacji obu tych systemów CS.

Dla mnie najlepszy "CS" to taki, który ingeruje najmniej w system tworzenia rozpiski, gdyż może to zaburzyć indywidualność rozpisek.
Stworzyć takie standardy, w których każdy typ rozpiski będzie bardzo, bardzo podobny.

Czyli jednym zdaniem:
Balans mający za zadanie urozmaicenie rozgrywki, spowoduje jego ustandaryzowanie.

Miałem nadzieje że BP zmieni tylko kilka armii:
DoCh
VC
Bestie
OK

nieznacznie:
DE (Hydra)
WE (treemen)
Empire (tank)

To wszystko co moim zdaniem dzis trzeba zmieniać.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Balancing patch ingeruje tylko we wskazane przez ciebie armie.

Restricted wcale nie trzeba używać.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

W czym rzecz. Implementacja BP nei jest obowiązkowa. LS nie przyśle do organizatorów swojego agenta specjalnego i jeśli orgowie nie stosują BP czy go modyfikują to kula w łeb.

A co do Akumy to uważam że banan dla niego jest niesłuszny i sprawia wrażenie ograniczania jego prawa do wypowiedzenia własnego zdania. Ci co się z nim nie zgadzają niech polemizują ale nie bananują czy coś.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Jankiel pisze:

Dla takich są fora internetowe. Czytac nie nakazano a spełniac się można. Niech piszą, nie wzbraniajcie. Mają w nas najwierniejsze audytorium przecież.
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Jankiel pisze:Balancing patch ingeruje tylko we wskazane przez ciebie armie.

Restricted wcale nie trzeba używać.
Dlatego jestem zwolennikiem BP w takiej formie jakiej jest teraz.
Podoba mi sie też nowe DoW.

ODPOWIEDZ