Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
qwer
Mudżahedin

Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy

Post autor: qwer »

Poniewaz podtytuł tego działu to "Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej" (a imho bardzie pasuje tutaj niz do moderacji aby uzytkownicy mogli sie wypowiedziec a nie dotyczy to tylko moderatorów)

Sprawa jest taka : moderator zarzucił mi ze moj futrzak za bardzo mu i innym moderatorom przeszkadza , na pyta. jakim jeszcze modom dokładnie przeszkadza jeszcze uzyskałem odp :

"Nieważne jakim. Zresztą, mi też przeszkadza takie wielkie i oczojebne. Zajmiesz się redukcją sygnatury czy ja mam to zrobić? :twisted: "

wiec, czy futrzak z kałaszem :

Obrazek

przeszkadza Ci tak bardzo, czy tez mruczek jest ok, a mod jest przewrazliwony ??

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

mnie wkurza :)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Nie ważne czy przeszkadza, czy nie, ale nie tutaj jest miejsce takiego tematu.

Fluffy, przerzuć to do mnie na Płoty i Młoty, bo coś nie widzę tu nawiązań do WFB. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Dusiołek
Pseudoklimaciarz

Post autor: Dusiołek »

Wkurzająca bestia, tym bardziej że już wcześniej się na niego na jakimś forum napatrzyłem :wink:

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Kotek jest fajny całkiem :lol:
Ale rzeczywiście, może niektórych wkurzać.
Mnie przeważnie coś takiego nie wkurza, bo to jakieś urozmaicenie do tego forum :D ale czasem późno jak już chce sie spać i sie oczy zamykają to taki futrzak wali w oczy jak nie wiem.. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Misiek
Mudżahedin

Post autor: Misiek »

zmniejsz troche format obrazka i bedzie wporzadku- po prostu troche zaduzy jest i tyle, jak sie zabardzo nie bedzie rzucal w oczy i zajmowal polowe strony to sadze ze nie bedzie sie do czego przyczepic

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Mi w sumie nie przeszkadza, choć prawdą jest, że trochę za duży ten kocur :) Ale polewkowy przynajmniej :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

sam kocur moze nie, ale połącz tego kocura z Twoim avatarem to mozna oczoplasu dostać :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Jaaak ja nienawidze tego kota, widziałem go już tyle razy i na tylu forach, że już nim rzygam...
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

moim zdaniem futrzak jest w porządku, ale Twój pulsujący i oczojebny awatar naprawdę mnie wkurza.

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

nie przeszkadza, ale twój nowy avatar TAK!!!!!!!!!! :twisted:

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Twój avatar+ kocur= oczopląs

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Po stylu już wiem który to admin taki fajny ale z czystej ciekawości, co kogo do pipy nędzy obchodzi co masz w sygnaturce?

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

jesli nie mozna np pzreklinac brzydko an forum np: "motyla noga!" to tak samo nie mozna umiescic czegos brzydkiego w sygnaturce, np wybranki lecha
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Hjamlar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Hjamlar »

Ja bym się bardziej martwił twym nickiem... Z tego co wiem tak się zwał magazyn środowiska Homoseksualistów ;) ale nie mam 100% pewności...

A i ci co się będą chcieli dowiedzieć skąd ja takie rzeczy wiem, to zapewniam, że jestem w 100% hetero, ale mam koleżankę, której bardzo blisko do tych klimatów :D, więc jak rzucała tekst "Wpadnijmy na miasto, to ja sobie wezmę nowego Qwera/Quera..."

Sork za off topic, i no offense mentioned :D
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol

"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Ja odkad zobaczylem kota z kalachem to nie umiem spac.
Burn them all!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Fanatyk pisze:Po stylu już wiem który to admin taki fajny ale z czystej ciekawości, co kogo do pipy nędzy obchodzi co masz w sygnaturce?
Czuję się wywołany do odpowiedzi, więc:
1. W poprzedniej inkarnacji BP wyłączony był BBCode w sygnaturkach. Ludzie pobiadolili, ale było dobrze.
2. Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
3. Inni administratorzy (admini, nie moderzy!) twierdzili, że słabo robię, ale jak zwykle wiedziałem lepiej :? i wierzyłem w rozsądek użytkowników - że użyją tego BBCode do czegoś sensownego, a nie gigantycznych i oczojebnych obrazków :evil:
4. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego. Jest wielki i wali po oczach. Bigees miał sporą (mniejszą od kotka) i nieanimowaną grafikę w sygnaturce - wystarczyło zeń porozmawiać i ją bezproblemowo zmniejszył. Naprawdę wśród adminów jestem chyba jedynym opowiadającym się ZA BBCode w sygnaturkach, więc liczę na nieprzeginanie pały, bo to woda na młyn przeciwników BBCode.
5. Z okazji zachowania kolegi Qwera i wywlekania sprawy z PMek na forum publiczne ogłaszam, że:
a) Kolega Qwer zostaje oficjalnie ostrzeżony. Jeśli admin pisze do Ciebie na PM to znaczy, że ma jakiś ku temu powód i najwyraźniej nie chce sprawy wywlekać na forum publiczne. Ty jednak najwyraźniej chcesz, żeby dowiedziało się o temacie jak najwięcej adminów - co skutkuje podpunktem b)
b) Dezaktywacja BBCode w sygnaturkach nastąpi w ciągu 24 godzin.

Temat przeniesiony do "Płotów i Młotów"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Mam nadzieję, że Fanatyk zaprosi tu swoich kolegów z OT FNG, w celu obrony zagrożonej wolności obywatelskiej.

-----------------------------------------------
Precz z Faszystowską Administracją!
Niech Żyje Eris!
Kopenhagę pomścimy!
Wolność dla oczojebnych podpisów i przeszkadzających Awatarów!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Masz jakiś uraz JJ? :?

pozdrawiam
kolega z OT FNG

ODPOWIEDZ