Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy
Poniewaz podtytuł tego działu to "Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej" (a imho bardzie pasuje tutaj niz do moderacji aby uzytkownicy mogli sie wypowiedziec a nie dotyczy to tylko moderatorów)
Sprawa jest taka : moderator zarzucił mi ze moj futrzak za bardzo mu i innym moderatorom przeszkadza , na pyta. jakim jeszcze modom dokładnie przeszkadza jeszcze uzyskałem odp :
"Nieważne jakim. Zresztą, mi też przeszkadza takie wielkie i oczojebne. Zajmiesz się redukcją sygnatury czy ja mam to zrobić? "
wiec, czy futrzak z kałaszem :
przeszkadza Ci tak bardzo, czy tez mruczek jest ok, a mod jest przewrazliwony ??
Sprawa jest taka : moderator zarzucił mi ze moj futrzak za bardzo mu i innym moderatorom przeszkadza , na pyta. jakim jeszcze modom dokładnie przeszkadza jeszcze uzyskałem odp :
"Nieważne jakim. Zresztą, mi też przeszkadza takie wielkie i oczojebne. Zajmiesz się redukcją sygnatury czy ja mam to zrobić? "
wiec, czy futrzak z kałaszem :
przeszkadza Ci tak bardzo, czy tez mruczek jest ok, a mod jest przewrazliwony ??
Nie ważne czy przeszkadza, czy nie, ale nie tutaj jest miejsce takiego tematu.
Fluffy, przerzuć to do mnie na Płoty i Młoty, bo coś nie widzę tu nawiązań do WFB.
Fluffy, przerzuć to do mnie na Płoty i Młoty, bo coś nie widzę tu nawiązań do WFB.
A licky boom boom down!!!
Kotek jest fajny całkiem
Ale rzeczywiście, może niektórych wkurzać.
Mnie przeważnie coś takiego nie wkurza, bo to jakieś urozmaicenie do tego forum ale czasem późno jak już chce sie spać i sie oczy zamykają to taki futrzak wali w oczy jak nie wiem..
Ale rzeczywiście, może niektórych wkurzać.
Mnie przeważnie coś takiego nie wkurza, bo to jakieś urozmaicenie do tego forum ale czasem późno jak już chce sie spać i sie oczy zamykają to taki futrzak wali w oczy jak nie wiem..
zmniejsz troche format obrazka i bedzie wporzadku- po prostu troche zaduzy jest i tyle, jak sie zabardzo nie bedzie rzucal w oczy i zajmowal polowe strony to sadze ze nie bedzie sie do czego przyczepic
sam kocur moze nie, ale połącz tego kocura z Twoim avatarem to mozna oczoplasu dostać
Jaaak ja nienawidze tego kota, widziałem go już tyle razy i na tylu forach, że już nim rzygam...
-
- Kretozord
jesli nie mozna np pzreklinac brzydko an forum np: "motyla noga!" to tak samo nie mozna umiescic czegos brzydkiego w sygnaturce, np wybranki lecha
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ja bym się bardziej martwił twym nickiem... Z tego co wiem tak się zwał magazyn środowiska Homoseksualistów ale nie mam 100% pewności...
A i ci co się będą chcieli dowiedzieć skąd ja takie rzeczy wiem, to zapewniam, że jestem w 100% hetero, ale mam koleżankę, której bardzo blisko do tych klimatów , więc jak rzucała tekst "Wpadnijmy na miasto, to ja sobie wezmę nowego Qwera/Quera..."
Sork za off topic, i no offense mentioned
A i ci co się będą chcieli dowiedzieć skąd ja takie rzeczy wiem, to zapewniam, że jestem w 100% hetero, ale mam koleżankę, której bardzo blisko do tych klimatów , więc jak rzucała tekst "Wpadnijmy na miasto, to ja sobie wezmę nowego Qwera/Quera..."
Sork za off topic, i no offense mentioned
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
Ja odkad zobaczylem kota z kalachem to nie umiem spac.
Burn them all!
Burn them all!
Czuję się wywołany do odpowiedzi, więc:Fanatyk pisze:Po stylu już wiem który to admin taki fajny ale z czystej ciekawości, co kogo do pipy nędzy obchodzi co masz w sygnaturce?
1. W poprzedniej inkarnacji BP wyłączony był BBCode w sygnaturkach. Ludzie pobiadolili, ale było dobrze.
2. Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
3. Inni administratorzy (admini, nie moderzy!) twierdzili, że słabo robię, ale jak zwykle wiedziałem lepiej i wierzyłem w rozsądek użytkowników - że użyją tego BBCode do czegoś sensownego, a nie gigantycznych i oczojebnych obrazków
4. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego. Jest wielki i wali po oczach. Bigees miał sporą (mniejszą od kotka) i nieanimowaną grafikę w sygnaturce - wystarczyło zeń porozmawiać i ją bezproblemowo zmniejszył. Naprawdę wśród adminów jestem chyba jedynym opowiadającym się ZA BBCode w sygnaturkach, więc liczę na nieprzeginanie pały, bo to woda na młyn przeciwników BBCode.
5. Z okazji zachowania kolegi Qwera i wywlekania sprawy z PMek na forum publiczne ogłaszam, że:
a) Kolega Qwer zostaje oficjalnie ostrzeżony. Jeśli admin pisze do Ciebie na PM to znaczy, że ma jakiś ku temu powód i najwyraźniej nie chce sprawy wywlekać na forum publiczne. Ty jednak najwyraźniej chcesz, żeby dowiedziało się o temacie jak najwięcej adminów - co skutkuje podpunktem b)
b) Dezaktywacja BBCode w sygnaturkach nastąpi w ciągu 24 godzin.
Temat przeniesiony do "Płotów i Młotów"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Mam nadzieję, że Fanatyk zaprosi tu swoich kolegów z OT FNG, w celu obrony zagrożonej wolności obywatelskiej.
-----------------------------------------------
Precz z Faszystowską Administracją!
Niech Żyje Eris!
Kopenhagę pomścimy!
Wolność dla oczojebnych podpisów i przeszkadzających Awatarów!
-----------------------------------------------
Precz z Faszystowską Administracją!
Niech Żyje Eris!
Kopenhagę pomścimy!
Wolność dla oczojebnych podpisów i przeszkadzających Awatarów!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.