CZAS APOKALIPSY, 10/01/2009, WARSZAWA
Ojej, ale fajny turniej Pierwszy mój wygrany turniej w życiu to był Erengrad, robiony na podobnej zasadzie, bardzo mnie cieszy że będzie powtórka
Może by tak wprowadzić drobny element kampanijny -tzn strona która wygrywa pierwsze bitwy ma jakieś drobniuteńkie bonusy w nastepnych ? (uzyskuje przewagę strategiczną nad wrogiem)
Jak tylko wróce do domu wyślę zgłoszenie, żeby nikt mi miejsca nie zajął
Może by tak wprowadzić drobny element kampanijny -tzn strona która wygrywa pierwsze bitwy ma jakieś drobniuteńkie bonusy w nastepnych ? (uzyskuje przewagę strategiczną nad wrogiem)
Jak tylko wróce do domu wyślę zgłoszenie, żeby nikt mi miejsca nie zajął
Blessie wiesz tak samo dobrze jak ja że orki z równą przyjemnością rozjeżdżają armie imperium i elfów co chaosu i beastmenów
a Ogry to już po całości, walczą ze wszystkim co na drzewo nie ucieka na ich widok
ale spoko liczę że przymierze dobra nie da ciała i stawi się licznie
a Ogry to już po całości, walczą ze wszystkim co na drzewo nie ucieka na ich widok
ale spoko liczę że przymierze dobra nie da ciała i stawi się licznie
Narazie jest już wujek Dębek. Solidny generał na szpic sił uderzeniowych dobrasów. Jak będzie trzeba, to sam pojedzie na hordy barbarzyńców... jak Faramir ze swoja kawalerią pod Osgiliath:Jasiuuu pisze: ale spoko liczę że przymierze dobra nie da ciała i stawi się licznie
http://pl.youtube.com/watch?v=BbKFvD2NCPk
Odprowadzą go smutne spojrzenia kobiet i dzieci skazanych na rychłą śmierć...
Oj, jestem tylko sedzia technicznym. Zupełnie bezstronnym.
Proszę o zarezerwowania miejsca po stronie zła, zgłoszenie na dniach wyślę.
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
Dzięki Bless to Ty wiesz jak dodać mi animuszu. Nie ma bata k..wa. Wielkie kupy, kobry szczerbatki, szare sery, wrony i inne dark elfickie ścierwo w stylu sado maso możecie liczyć na gromki wp.....l.zniszczyłeś mnie tym Faramirem
Ja j..ie wzruszyłem się.
Bartys niech twoi slayerzy ostrzą siekiery - mamy parę pryszczy do wycisnięcia.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
and my klimat
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
widzisz ile Ci dają w końcu gwiazdka, nie?
ciekawe, który da dupy
Co w momencie kiedy część osób nie przyjdzie, albo wycofa się w ostatniej chwili jak to często bywa i np będzie o 5ciu dobrych/złych za dużo/mało??
będzie tyle osób pauzowało/grało for fun? przewidzieliście jakieś rozwiązanie?
ciekawe, który da dupy
Co w momencie kiedy część osób nie przyjdzie, albo wycofa się w ostatniej chwili jak to często bywa i np będzie o 5ciu dobrych/złych za dużo/mało??
oczywiscie, ze byl taki patentbless pisze: OK, moze byc pivot. Pod warunkiem, ze nie bedziesz pivotował kreski. Bo jak Cie znam, to juz cos kombinujesz...
mysle, ze samo ograniczenie, ze po darmowym reformie nie mozna zrobic change formatio wystarcza...
znaczy, ze autorzy nie przewidzieli faktu reformowania sie w kreske z ikony a juz z 7 wilkow z championem to bylo bardzo przemyslana sprawa z ich strony tak? czemu vc maja miec lepiej niz tk? ogranicz wszystkie oddizaly, ze musza byc co najmiej po 5 w szereguA co do Wampirów, to nic mi nie wiadomo, by Dire Wolves miały mozliwość wziecia Ikon of Rakaph.
Zwroc uwage, po raz kolejny to podkreslam, ze imho uscislenia wymaga tylko Ikona a nie reform. I tego sie trzymajmy.
Widze, ze znowu martwisz sie rzeczami, ktore Cie martwic nie powinny. Owszem, ten turniej jest obarczony większym ryzykiem "niedoparowania", ale wraz z uplywem czasu bedziemy graczy prosili o potwierdzenie przybycia. Bedziemy tez mieli plan awaryjny na wypadek jednej/dwoch nieobecnosci. Jestesmy dobrej mysli. Ostatnio gracze nas nie zawiedli.Cauliflower pisze: Co w momencie kiedy część osób nie przyjdzie, albo wycofa się w ostatniej chwili jak to często bywa i np będzie o 5ciu dobrych/złych za dużo/mało??
OK, zrobmy tak - szkoda mi miejsca i fajnego klimatu na dyskusje na temat Ikony w tym temacie. Moge pociągnąć ten temat dalej w stosownym temacie na forum Zasad. Tymczasem, na okoliczności tego turnieju, uznamy, że Ikona daje reform, ale z obowiązkiem zachowania po manewrze 5 modeli w szeregu (poproszę Kacpra u uzupełnienie tego w regulaminie). Ciebie natomiast poproszę o niekontynuowanie tego wątku w tym temacie. Jeśli chcesz mnie dalej przekonywać, to albo na PM, albo na KZ.Shino pisze: mysle, ze samo ograniczenie, ze po darmowym reformie nie mozna zrobic change formatio wystarcza...
Mam nadzieje, ze ta decyzja Cie mimo wszystko nie zniecheci i zaszczycisz nas jednak swoją obecnością.
O to niech Cię głowa nie boli.Co w momencie kiedy część osób nie przyjdzie, albo wycofa się w ostatniej chwili jak to często bywa i np będzie o 5ciu dobrych/złych za dużo/mało??
ciekawe, który da dupy
nie wytrzymam..... da dupy.....