Az trzy sformułowania w Twojej wypowiedzi sa poniżej poziomu. To do Ciebie nie podobne.
Bo to brzmi jak "moja jest tylko racja. Najmojsza jest racja moja i tylko ona". Wiadomo, ze każdy tak mysli, ale dobra dyskusji tak sie nie mówi. Warto chocby teoretycznie dopuscic mozliwosc zmiany zdania.Marek Golan pisze:
Tak wiec jedyne sensowne ograniczenie to takie jak ja mowie
Bo tu jedziesz mi personalnie. Mnie to wcale nie smieszy, ze taki walek istnieje. Czasem sobie z nim radze, czasem nie. Zawsze jest trudno. Ale co wazniejsze - zawsze mam silne wrazenie, ze jestem wałowany.Nie zmieniajmy zasad Ikony (uscislenie by Bless)... to jest dopiero chore, zmienianie zasad, bo jacys amatorzy nie potrafia sobie poradzic z 'przegietym' przeciwnikiem .
No wlasnie bazujac na tym porownaniu udowadniasz, ze nie jest turbo warzywna. Jaka jest roznica? 1 pkt Sv i to i brak marszu. W zamian 5 popychaczek na ture, których nie da sie powstrzymac. Nie jest to taki zły deal, jak to probujesz przedstawic. W dodatku z Ikoną dająca im po prostu obrot maja pole razenia 360, co juz w ogole wyrownuje wszelkie nierownosci miedzy tymi dwoma oddzialami. Nie trzeba pozwalac TK na teleporty w fazie reforma.Przedmiot musi byc przegiety, bo gwardia bez tego jest super-turbo plewna. Zamiast porownywac Ikone z Virtue of Impetous Knight porownajcie sobie Tomb gwardie z Grave gwardia.
??? Z czym do ludzi?????Poza tym ostatnio zaczalem grac dwarfami i nie chce by ktos je w najmniejszym stopniu oslabial (to wazniejsze).