Jednak nie ma zasad zmieniejacych koszt punktowy jednostek, statystyk danych jednostek czy tworzenie zupelnie nowych jednostek. Zatem "twardych" zmian naruszajacych podstawe szkieletu systemu nie ma - zatem skad ta dyskusja?
Orkom napewno pewne zmiany sie przydadza.
Zatem wolę się hermatyzować i polhameryzować skoro np. będę mógł pograć na bestiach z 5 modelami w ranku. A z obcokrajowcem jak będzie chciał mogę zagrać z 4 modelami w ranku - stad nie rozumiem, czemu maja wyniknac jakies klopoty podczas gier z obcokrajowcami. Poza tym, zawsze są "jacyś niektórzy" - tylko to nie oznacza, że zawsze dla niektórych trzeba z czegoś od razu rezygnować, zwazywsze dla tych niektórych istnienie tego "czegoś" zasadniczo niczego nie utrudnia. W ten sposób do niczego nikt by nie doszedl.Furion pisze:Nie podoba mi się zmiana zasad gry. Dlatego jestem na nie.Osobiscie nie rozumiem i chyba nie zrozumiem jaki teraz cel w tej dyskusji maja miec glosy wypowiadajace "NIE" zmianom w zasadach gry.
Zasady kompozycji armii, a zmienianie zasad gry to dwie zupelnie rozne kwestie.
Niektorzy graja nie tylko z Polakami. Granie przeciwko tej samej armii, na różnych zasadach, to imho bzdura.
Polhameryzacja = hermetyzacja. A ja nie chcę tego
pozdrawiam
Furion