Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Fanatyk pisze:Ja rezygnuję z rozmowy, uznawszy wyższość argumentów JJa i Tomka.
Oby więcej takich dyskutantów.
Bo choć można wyczuć zadziwiające* zachłyśnięcie się władzą i żrącą żądzę moderowania, to obrona prawa do oczojebnych Awatarów czy Sygnatur jest faszystowskim spiskiem, mającym na celu skompromitowanie Ruchów Forumowo-Wyzwoleńczych
------------------------
*Zadziwiające, bo dotyczy starych dobrych anarchistów z NG.
Ale jak mawiał mój zaprzyjaźniony generał KGB, „Najlepsi Czekiści, to byli Anarchiści”.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jacek ma rację.
Umieszczanie oczojebnych obrazków w podpisach to tak, jak sikanie komuś na wycieraczkę pod pretekstem swobody ekspresji artystycznej.
Za obrazkiem tym nie stoi choćby odrobina treści.
Umieszczanie oczojebnych obrazków w podpisach to tak, jak sikanie komuś na wycieraczkę pod pretekstem swobody ekspresji artystycznej.
Za obrazkiem tym nie stoi choćby odrobina treści.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Oj, nie przesadzaj Jacku, przyznaj, że na NG też lubisz sobie czasami coś wyciąć, albo zamknąć. Inaczej to moderowanie się nudne robi.Jedy Knight pisze:*Zadziwiające, bo dotyczy starych dobrych anarchistów z NG.
Ale jak mawiał mój zaprzyjaźniony generał KGB, „Najlepsi Czekiści, to byli Anarchiści”.
A ja cały czas jak na element stabilizujący dyskusję jestem wyjątkowo destabilizujący.
A licky boom boom down!!!
ten argument doprawdy powalają mnie na kolana...Nie potrafisz się zamknąć i przyznać do błędu, prawda?
, przyznaje, przekonałes mnie , i wygrałes spór o kotka - zostanie zmieniony aby nie być takim "oczojebem"
kwitując :
http://img72.imageshack.us/img72/6240/arguinglc4.jpg
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI
Futrzak był fajny i mi np. nie przeszkadzał.
A to już nie jest śmieszne:/
A to już nie jest śmieszne:/
Jak ja uwielbiam cos takiego .........
szkoda. tego kota, ale nie będziemy parli dalej w tę dyskusję bo jeszcze powstanie nowe forum WFB...
A tak na serio to kot był fajny i nie był oczojebny. Przynajmniej dla mnie.
Co do wypowiedzi Jankiela o avatarach, to prosiłbym qwer'a żeby dla porównania wrzycił tu jeszcze swój poprzedni avatar od którego ja niemal dostałem zeza. Potem, jeśli taka będzie wola modów i temat nie będzie uznany za zamknięty, możemy pogadać o avatarach które na prawde (cenzura) ........
A tak na serio to kot był fajny i nie był oczojebny. Przynajmniej dla mnie.
Co do wypowiedzi Jankiela o avatarach, to prosiłbym qwer'a żeby dla porównania wrzycił tu jeszcze swój poprzedni avatar od którego ja niemal dostałem zeza. Potem, jeśli taka będzie wola modów i temat nie będzie uznany za zamknięty, możemy pogadać o avatarach które na prawde (cenzura) ........
Ot, figlarz - prosił, prosił i wyprosił.
Ban na początek na 24h, chociaż rozważam opcję dłuższą.
Ban na początek na 24h, chociaż rozważam opcję dłuższą.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash'u jak już musisz się bawić w moderatora to zmień napis na inny kolor bo:
1. czerwony na ekranie zbyt zwraca uwagę i rozprasza niekiedy bardziej niż avatar.
2. Czerwony wzbudza agresję.
Serio piszę i proszę cię raz jeszcze zmień kolor na mniej rzucający się w oczy np: na miły dla oka zielony albo chociaż brązowy.........
1. czerwony na ekranie zbyt zwraca uwagę i rozprasza niekiedy bardziej niż avatar.
2. Czerwony wzbudza agresję.
Serio piszę i proszę cię raz jeszcze zmień kolor na mniej rzucający się w oczy np: na miły dla oka zielony albo chociaż brązowy.........
Ja oczywiście nie mam zamiaru niczego zamykać, jeśli ktoś ma jakieś problemy z tym związane to proszę bardzo. Nawet zmienię nazwę co by bardziej odpowiednia była.Stachu pisze:...Potem, jeśli taka będzie wola modów i temat nie będzie uznany za zamknięty, możemy pogadać o avatarach które na prawde (cenzura) ........
A licky boom boom down!!!
No ja Was, Panowie, bardzo serdecznie proszę.
Przestańcie się wygłupiać. Czy tak ciężko jest wyczuć granicę? Czy ciężko jest moment, w którym post staje się dodatkiem do grafiki w podpisie? Duże obrazki przeszkadzają. Jakaś mała reklama turnieju, klubu, armii, jakiś userbar jest ok.
Wielki, niczemu nie słuzący obrazek nie bardzo. To forum dyskusyjne, a nie galeria.
Nie każcie nam robić głupot w stylu zakazywanie grafik w podpisach. Swój młodzieńczy bunt wyładujcie gdzie indziej, nie na forum.
Pokażcie, że jesteście na tyle dorośli, by zachowywać się przyzwoicie bez rozbudowanego regulaminu.
Przestańcie się wygłupiać. Czy tak ciężko jest wyczuć granicę? Czy ciężko jest moment, w którym post staje się dodatkiem do grafiki w podpisie? Duże obrazki przeszkadzają. Jakaś mała reklama turnieju, klubu, armii, jakiś userbar jest ok.
Wielki, niczemu nie słuzący obrazek nie bardzo. To forum dyskusyjne, a nie galeria.
Nie każcie nam robić głupot w stylu zakazywanie grafik w podpisach. Swój młodzieńczy bunt wyładujcie gdzie indziej, nie na forum.
Pokażcie, że jesteście na tyle dorośli, by zachowywać się przyzwoicie bez rozbudowanego regulaminu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.