Pokaż swoją pierwszą figurkę

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

NO więc...

Obrazek
Obrazek
ładny...no nie??

no, a tu mój pierwszy FH <3 :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

co masz na podstawie? korek?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

korka tu ni ma. Piasek to jakaś gruba posypka a to zielone to posypka imitująca trawę :P

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Jak by to powiedzieć, początki były trudne :lol:
Sam teraz żałuję że nie mam swoich pierwszych mazów ;)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Archont
Wałkarz

Post autor: Archont »

Siasek,ta figurka pięknie Ci wyszła,w szczególności płaszcz i podstawka.

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Fajny temat 8) ja już wrzucałem swojego 1 rega ale chyba wrzuce tu jeszcze coś :D jak tak patrze na te wasze to nie idzie mi aż tak źle :)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 20&t=10464

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Ha znalazłem. Moja najpierwsiejsza figurka, troche zdewastowana bo były części do czego innego urzywane. (pamieta ktos jeszcze deagostini? :roll: )
Obrazek

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

ta...ja pamiętam jak się biegło po szkole do kiosku żeby szybko dostaćgazetkę Lotra z figurką :D

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

ta i ta frajda jak się sklejało na lekcji ;)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

jaki batman LOL:P

Awatar użytkownika
Dreangh
Warzywo

Post autor: Dreangh »

Siasek pisze:hehe... fajnie do korzeni sięgnąc ;) niepamietam czy to pierwsza, ale na pewno pierwsza z warhammera i pierwsza 5 figurek w zyciu. ;) heh... az mnie nostalgia złapala na mysl o tamtych czasach. malo szkoly, malo problemow, a i kobiety nie byly takie wazne jeszcze... heh...

Obrazek
Świetna! Jak na 1st raz jest naprawdę niesamowita! Moja 1st figsa wyglądała jakby pomalował ją ślepy jednoręki emeryt.. no ale cóż początki są trudne.

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

sek w tym ze to nie jest jego pierwsza figsa a jedna z pierwszych ;)

Awatar użytkownika
Dreangh
Warzywo

dead pisze:sek w tym ze to nie jest jego pierwsza figsa a jedna z pierwszych ;)
Poprzez jedną z pierwszych rozumiem jedną z pierwszych .. 5? A nawet jeśli bybały to 5 , to i tak świetnie ;)

Awatar użytkownika
Chmura
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Chmura »

Czy ja wiem, moje kolejne wygladaly juz duzo lepiej. Piata byla lepsza od tej. Jeno jej nie zachowalem, mam moja pierwsza jako pamiatke samego poczatku. Wydaje mi sie ze az taka zla nie byla, ale ze 0 komentarzy do niej jest to moze sie myle.

Awatar użytkownika
Dreangh
Warzywo

Chmura pisze:Czy ja wiem, moje kolejne wygladaly juz duzo lepiej. Piata byla lepsza od tej. Jeno jej nie zachowalem, mam moja pierwsza jako pamiatke samego poczatku. Wydaje mi sie ze az taka zla nie byla, ale ze 0 komentarzy do niej jest to moze sie myle.
Skromny jesteś.. trochę pokory..

Awatar użytkownika
Foalooke
Chuck Norris

Post autor: Foalooke »

Obrazek

z góry przepraszam za jakość foty - więcej z mojego aparaciku przy tym świetle nie wyciągnę...

VIed srzelcy imperialni to pierwsze figsy mojej dziewczyny natomiast reaperowy aniołek jest moj (aż się gadzina prosi o przemalowanie)
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)

Awatar użytkownika
szycha
Mudżahedin

Post autor: szycha »

No coz moja 1 figsa... to byl rok 96 lub 97. Przez kilka miechow na nia patrzylem ( jak sobie stoi w sklepie ) az z kumplem w koncu sie szarpnelismy :) i tak stalem sie dumnym posiadaczem boksu gobosow. Do tego dokupilismy kilka farbek ( chyba Humbrola ), niestety na pedzelki kasy nie styknelo, wiec patyczkiem do uszu ja chlapnalem - Nie trzeba miec wielkiej wyobrazni coby sie domyslic jak wygladala :lol2:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Obrazek

Cyciek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Cyciek »

PATYCZKIEM DO USZU??!!a masz fote :twisted: ??

Awatar użytkownika
szycha
Mudżahedin

Post autor: szycha »

Niestety nie, w tamtych czasach mało kto słyszał o aparatach cyfrowych a o komórkach z takim wynalazkiem można było pomarzyć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Obrazek

oczopek
Mudżahedin

Post autor: oczopek »

a masz jeszcze te fiksy?? bo jestem baaardzo ciekawy efektu :)

ODPOWIEDZ