Do tego screen HarpiamiA co do wypowiedzi Gremlina. Łucznicy na kawe z 1+ asv - genialny żart Smile

Moderator: Gremlin
Na Kawe to masz WW 3 tury spokojnnie wystarczajna na sciagnięcia mniej wesołych rzeczy, jak Ci cos ew. do lasu wejdzie masz 4x Treesinging. Łucznicy kosza wszystko u DE, toto nie ma nawet pancerza. Jnedyne co boli to Hydra stad wymagane sa pewnie umiejętności aby ja wymanewrować - pamietaj ze ma hate i zawsze musi gonic.Piotras pisze:Rusz głową.Wood Elf pisze:można prościej:PP?
A co do wypowiedzi Gremlina. Łucznicy na kawe z 1+ asv - genialny żart
Proszę ( plewaGremlin, ale on chciał rozpe na 1k a nie na 2,5. Very Happy
Noble HoDA + ES + KonikGremlin, ale on chciał rozpe na 1k a nie na 2,5. Very Happy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Laik pisze:nawet po scieciu 29 cali to i tak prawie 30 wiec raczej ciezko uniknac ich zasiegu. WW akurat sa idealnym celem dla spelli - wystarczy mocny doombolt na 3 kosciach. na te punkty jesli driady podejda to moga tez dostac od ich kusznikow, jak zawsze bolca i ewentualnie magii. poza tym wtedy DE moze sie cofnac zeby najpierw zmiekczyc/wyeliminowac driady.
DE to bardzo niewygodny przeciwnik - wlasnie z powodu magii i ostrzalu - bo to jest to co nasz elfy boli najbardziej
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...