Początkowa zajawka

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

monotonne to i owszem jest :D ale to wkońcu bretka, a wiadomo że jak ktos zaczyna to często kieruje się czymś w stylu "jak tu zrobić rzeźnie"
ale jak chce to niech zbiera, może wyrośnie z niego pożądny klimaciarz a nie PG
ja chciałem zbierać DE i zacząłem ,tak o, nawet nie wiedząc jakie są jeszcze inne armie( znałem może z 6) , dosżło do tego że sam mało co nie zacząłem zbierać bretki, bo nie wygrywałem tak czesto jakbym chciał, a tak to chłopak przynajmniej bedzie miał motywację do dalszego zbierania i grania
ja ogólnie się ciesze że nie wpisał tu HE(a fuuuj! :D (żarcik oczywiście :P ))

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

duke pisze:Bretka jest bardzo mocną armia kiedy grasz z kolegami/w sklepie/czy na turniejach lokalnych.Jak przychodzi co do czego i zaczynasz grać z czołówką o dobre miejsca na masterach/challangerach to robi sie hardcore.Z niektórymi armiami z czołówki prawie nie sposób wygrać
Nic dodać, nic ująć :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
siNe
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: siNe »

Ja lubię klimaty rycerskie, jakoś mnie to ciesz. Podejrzewam ze z czasem moja armia będzie się rozrastać i przekształcać wiec wole zacząć "lekko" a z czasem skilowania zacząć tworzyć armie pod siebie. Wszystko z czasem.
BTW. zastanawiałem się nad robieniem vampirów na coś ala bretonska jazda czyli spróbować zaprojektować armię na trzon Dire Wolves i Black Knights. Co o tym myslicie? btw2.Czy tam banshee jest naprawdę tak mocna jak piszą ludzie ?

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

siNe pisze:Ja lubię klimaty rycerskie, jakoś mnie to ciesz. Podejrzewam ze z czasem moja armia będzie się rozrastać i przekształcać wiec wole zacząć "lekko" a z czasem skilowania zacząć tworzyć armie pod siebie. Wszystko z czasem.
BTW. zastanawiałem się nad robieniem vampirów na coś ala bretonska jazda czyli spróbować zaprojektować armię na trzon Dire Wolves i Black Knights. Co o tym myslicie? btw2.Czy tam banshee jest naprawdę tak mocna jak piszą ludzie ?
To możesz chyba zrobić sobie Vampire Counts, konwertowane z Bretonii.
Czyli że np. Black Knighci to rycerze bretoni, tylko wstawisz im zamiast twarzy czaszki, zamiast rak kosci itp (wszystko od szkieletów).
Chłopki by były ze szkieletów też: przykładowe zdjęcia:
http://www.coolminiornot.com/141105

Awatar użytkownika
siNe
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: siNe »

Odświeże troche pytaniem czy GAMEZONE MINIATURES Rycerze Feudalni sa rozmarowy takie same jak figórki GW ? I czy ktoś kupował juz w tym sklep ie http://www.monolith-icon.eu/sklep/produ ... e-Feudalni, :)
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, o 19:06 przez siNe, łącznie zmieniany 1 raz.

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

coś lewy link dałeś :wink:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

figsy Gamezonowe idealnie pasują do batlowych tylko z tego co na cytatej deli piszą to trzeba sobie dokupić podstawki GW

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

prawda, oryginalne do niczego sie nie nadaja, moze poza dociazniem z pod spodu tych gw
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

ODPOWIEDZ