PMOTM 18 Slan nurgla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

kelgy
Wałkarz

Post autor: kelgy »

super na PMOTM masz mój głos (jak tam się głosuje) ciekawi mnie jak będą wyglądać inne gady z tej armii. Te robale na plecach super tylko troche krwi na nich by sie zdało to na lewym oku to robale czy kości?
Drugie oko jest zaje*iste, a brzuszek poprostu miodzio. i nie dawaj oparcia do tronu bo wszystko sie popsuje. I tak dalej!!!

Pozdrawiam.

Mort
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Mort »

Nie podoba mi sie...słaba kolorystyka i do tego ta podstawka....liczylem na wiecej

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

fajne duże oko, te małe co jest ich więcej gorzej wypadają, brzuch super i robale ale podstawka jakoś nie tego... ja bym tam widział jakieś bagno eleganckie zrobione jakimś water efectem :wink:

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

No teraz wygląda lepiej z tymi robakami u pleców. Podstawka dodopracowania ale fajnie jest :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Podstawka jest taka bo nie wiem jeszcze jakie zrobię w całej armii, a w prymitywnych warunkach mojego tworzenia nie ma zbyt wielu rzeczy :D
Jak powroce do Krk to bedę potem myślał, jak na razie to chciałbym na PMOTM zdążyć a nie wiem czy sie wyrobię.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No cóż nie zdążyłem ale udało mi się go wykończyć, fotki strasznie prześwitlone, ale jeszcze nie mam pełnego sprzętu fotograficznego. Mam juznawet pomysły na resztę amii tylko mam nadzieję ze przy graniu się nie uszkodzi misio bo byłoby szkoda. W tym miejscu od kopa pytanie jakim lakierem mozna go psiknać zeby się nie świecił i zeby się nie obijał. Moze jakiś konkretny link?

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

śliczny, Papcio jest z Ciebie dumny.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

wygląda jak kupa czyli .... well done ^^

nie no tak na serio podoba mi sie praca green stafem i pomalowanie odpowiednimi kolorami

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Jest genialny. Tylko jakoś tak cała oprawa (sztandar,podstawka) podoba mi sie bardziej niż sam model.

Awatar użytkownika
minosso

Post autor: minosso »

GR8!!!

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

wypas :D jak całą armie zrobisz w tym klimacie to dopiero bedzie :P

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

samo wykonanie jest świetne, ale mnie jakoś sam pomysł na Lizardy Nurgla kompletnie nie podchodzi...W każdym razie gratuluje konwersji i malowania, bo są pierwsza klasa :)
putoa alasti avantoon! :wink:

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Wygląda świetnie, zwłaszcza sztandar i podstawka!!
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Podstawka jest z MAS :oops: tylko malowanie moje, nie wiem czy zamyśle autora było zrobić takie oczka czy to coś innego ale ogólnie dzięki temu mam inspiracje na podstawki armii, bedzie w nich duuuuużo gałek ocznych :D Następny bedzie skink shaman bo mam na niego juz gitez pomysła :D

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajnie wyglada tylko krzywo lewituje ]:-> niewiem czy to celowo no i ten tron mozna by lepiej podcieniowac ]:-> ale poza tym ok
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Genialny. tylko osobiście kolor szmatek podoba mi się bardziej z tyłu, może to przez zdjęcie ale z przodu wydaje mi się bardziej czysty i za jasny. ale ogólnie tak jak mówiłem genialny, zarówno pomysł jak i wykonanie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Squll
Wałkarz

Post autor: Squll »

No szandar miecie :D wydaje mi sie ze bedzie fajny fiks :D jak go pomalujesz to wstaw foty :D

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Squll pisze:No szandar miecie :D wydaje mi sie ze bedzie fajny fiks :D jak go pomalujesz to wstaw foty :D
Ale przecież on jest pomalowany... :roll:

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Ludzka chęć nabicia postów mnie czasem przeraża :roll:

Ogólny koncowy efekt naprawde przyjemny, jednak na pisalem na poczatku, ja, jako fanatyk lizardmeński czuje lekki niesmak :wink:
Ale wykonanie w pytke.
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

ELMALIER

Post autor: ELMALIER »

Ten model jest po prostu obrzydliwy!
Jak na model przedstawiający wyznawcę Nurgle'a przystało.

ODPOWIEDZ