PMOTM 18 Slan nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
super na PMOTM masz mój głos (jak tam się głosuje) ciekawi mnie jak będą wyglądać inne gady z tej armii. Te robale na plecach super tylko troche krwi na nich by sie zdało to na lewym oku to robale czy kości?
Drugie oko jest zaje*iste, a brzuszek poprostu miodzio. i nie dawaj oparcia do tronu bo wszystko sie popsuje. I tak dalej!!!
Pozdrawiam.
Drugie oko jest zaje*iste, a brzuszek poprostu miodzio. i nie dawaj oparcia do tronu bo wszystko sie popsuje. I tak dalej!!!
Pozdrawiam.
Podstawka jest taka bo nie wiem jeszcze jakie zrobię w całej armii, a w prymitywnych warunkach mojego tworzenia nie ma zbyt wielu rzeczy 
Jak powroce do Krk to bedę potem myślał, jak na razie to chciałbym na PMOTM zdążyć a nie wiem czy sie wyrobię.

Jak powroce do Krk to bedę potem myślał, jak na razie to chciałbym na PMOTM zdążyć a nie wiem czy sie wyrobię.
No cóż nie zdążyłem ale udało mi się go wykończyć, fotki strasznie prześwitlone, ale jeszcze nie mam pełnego sprzętu fotograficznego. Mam juznawet pomysły na resztę amii tylko mam nadzieję ze przy graniu się nie uszkodzi misio bo byłoby szkoda. W tym miejscu od kopa pytanie jakim lakierem mozna go psiknać zeby się nie świecił i zeby się nie obijał. Moze jakiś konkretny link?

- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
samo wykonanie jest świetne, ale mnie jakoś sam pomysł na Lizardy Nurgla kompletnie nie podchodzi...W każdym razie gratuluje konwersji i malowania, bo są pierwsza klasa 

putoa alasti avantoon! 

Podstawka jest z MAS
tylko malowanie moje, nie wiem czy zamyśle autora było zrobić takie oczka czy to coś innego ale ogólnie dzięki temu mam inspiracje na podstawki armii, bedzie w nich duuuuużo gałek ocznych
Następny bedzie skink shaman bo mam na niego juz gitez pomysła 

fajnie wyglada tylko krzywo lewituje ]:-> niewiem czy to celowo no i ten tron mozna by lepiej podcieniowac ]:-> ale poza tym ok
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Genialny. tylko osobiście kolor szmatek podoba mi się bardziej z tyłu, może to przez zdjęcie ale z przodu wydaje mi się bardziej czysty i za jasny. ale ogólnie tak jak mówiłem genialny, zarówno pomysł jak i wykonanie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ludzka chęć nabicia postów mnie czasem przeraża 
Ogólny koncowy efekt naprawde przyjemny, jednak na pisalem na poczatku, ja, jako fanatyk lizardmeński czuje lekki niesmak
Ale wykonanie w pytke.

Ogólny koncowy efekt naprawde przyjemny, jednak na pisalem na poczatku, ja, jako fanatyk lizardmeński czuje lekki niesmak

Ale wykonanie w pytke.